Šodien es izmantošu manas pavāru prasmes! P.S šis ir man pirmais raksts un pie tam vēl oriģinālraksts!
Cepta cūkgaļa ar sieru12
120
15
Sastāvdaļas: 500-700 g cūkgaļas (fileja vai karbonāde) 2 olas, 100 g rīvēta siera (Parmesana siers derēs visslabāk) 100 g rīvmaize, sāls, pipari, augu eļļa.
Cūkgaļu sagriež gabaliņos apmēram 1 cm biezumā
Sasist olas ar sāli un pipariem.
Sajauc rīvētu sieru un rīvmaizi.
Iemērcēt cūkgaļu olā.
Tad sarullēt siera maisījumā.
Apcep augu eļļā no abām pusēm līdz uzcepjās.(Es biju cepis 7-8 minūtes no katras puses.)
Tad vēl uz ātro roku varat uzcept frī kartupeļus vai kaut ko citu :)