Tātad vēlos padalīties ar visiem lietotājiem, savā tortilju pagatavošanas receptītē.
Viss kas nepieciešam un par pagatavošanas gaitu uzzināsiet un redzēsiet bildēs ar aprakstiem zemāk!
Skatamies, vērtējam! ņammīiīi
Tātad vēlos padalīties ar visiem lietotājiem, savā tortilju pagatavošanas receptītē.
Viss kas nepieciešam un par pagatavošanas gaitu uzzināsiet un redzēsiet bildēs ar aprakstiem zemāk!
Skatamies, vērtējam! ņammīiīi
Tātad visas nepieciešamās sastāvdaļas!, Katram sava izdoma var piekombinēt protams vel kko klāt, bet nu ši ir managaumes lieta un taisu pēc savas receptes.
Sākam ar to Veco labo Vistiņu, ņemam kadas 3filejiņas, smuki sāgraizam, šķelītes gluži ka gatavojot strogonovu!. :)
Te jau visas sagraizītas un gatavas iet uz pannas Sildīties, Jo ciešāk jo siltāk!:D
Metam virsū, viss skaisti jauki cepās! Bet rokas nenolaižam, turpinam darboties talāk!
Kā nakamos ņemam apaļvedera tomata kungus! Šķēlējam, šķelējam, var protams griezt arī savadāk. Kā nu katrs!
Ņemam nakamos pie dziesmas liliputa zaļos pirkstus, 3-6cm garos marinētos gurķikus, Šķēlējam vienkārši uz pusēm!
Kā nakamo ņemam raudošo kungu, sīpolu! Griežam pēc patikas! Es griežu pusripiņas un tad pasmalcinu. vieglāk iet lejā!
Tad seko Salātlapis, zaļais! :D plucinam, purinam ka patīk.:D
Jau biku aizravamies ar blakus darbiem, bet nu tikmēr jau skaisti nocepusies vistiņa, un palenām varam sākt domāt ko vienot klāt. Gaili? jau nu nē!
Ņemam visādus bagatinātājus, manā skatijumā, Sāls, Vegeta, Dilles, Pipars!