local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal parullējam!17

421 1

Nav nekas vienkāršāks par biskvīta ruleti. Katru reizi man tā iznāk savādāka. Viens mazdēls nobeidza vidusskolu , man jāgādā kūciņa, jo kopīgas pusdienas šim notikumam par godu paredzētas. Paskaties kā šoreiz sanāca.

Cepšu divas gaišas kārtas - katru no 3 olām, 3 ēdamk. cukura, 2 ēdamk. miltu bez kaudzes un 1 ēdamk.kartupeļu miltu (cietes) arī bez kaudzes, lai rulete vijīgāka un nedrūp.

Tumšā kārta būs viena, to vēlāk sagriecīšu 2 daļās. Tā arī no 3 olām, vienīgi vienu karoti miltu aizvietoju ar karoti kakao pulvera. Biskvītiem ir labi, ja pierīvē citrona miziņu garšai. Man šoreiz aizmirsās nopirkt.

No tā, kādu krēmu un dekoru izvēlamies, tik dažādu var izveidot ruleti.Turpinājumu rādu bildēs.

« 1  2  3 »
421 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Bija vērts, pasaldināt dzīvi nekad nav par skādi ;))

6 0 atbildēt

O, baltās zemenītes arī :)

3 0 atbildēt
Kā jau vienmēr skatot tavus kulinārijas brīnumus - siekalas sarosījās. :)
2 0 atbildēt
Super! Paldies par ideju. Šajā nedēļas nogalē izmēgināšu. :)
1 0 atbildēt
Uzsita vēlmi pēc saldumiem
1 0 atbildēt

Njamm

1 0 atbildēt
Man parasti tādi gardumi uz viena zoba.:D Mājinieki pēc tam pikti staigā, ka visu apēdu. Nu neko, ņemu un izcepu 2 savas firmas tortes - lai mielojās, ja ne ar ruleti, tad ar šokolādes un vaniļas tortēm.
0 0 atbildēt

tā rulete nesalūzīs rullēšanas procesā?

0 0 atbildēt
Izskatās garšīgi! ;)
0 0 atbildēt

emotion Recepte kā parasti lieliska, bet runājot par pildījumu, es tagad taisu aveņu ruletītes. Dārzā rudens avenes, tāpēc tās nekur tālu nav jāmeklē. Ja neesi mēģinājusi, iesaku izmēģināt. Gaišo biskvītu pārsmērē ar aveņu ievārījumu un pāri liek krēmu, kuru pagatavo putukrējumā iecilājot aveņu masu (ar dakšiņu saspiež avenes, pieber nedaudz cukura, un galvenais jāpasmeļ nost aveņu sīrups, kas saveidojas) un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Uz 40 minūtēm ledusskapī, un krēms gatavs. Ļoti viegli, ātri, un visiem mājiniekiem garšo emotion Rulete uzreiz ir tāda gaisīga, un tie svaigo ogu gabaliņi krēmā... vienkārši paradīze!

0 0 atbildēt

nav nekas vienkāršāks par aptaukošanos

0 0 atbildēt