local-stats-pixel fb-conv-api

Aknu šnicele2

Ļoti garda!Aknu šnicele.

Aknas noskalo,novelk plēvi,sagriež šķēlēs, izdauza,pārkaisa ar sāli,maltiem pipariem, apviļā rīvmaizē.Sakarsētos taukos(sviestā) cep no abām pusēm.Atsevišķā pannā taukos (sviestā) apcep sīpolus uz vidēji mazas liesmas,līdz zeltaini.Galdā aknas pasniedz ar kartupeļu biezeni un ceptiem sīpoliem.Lai Jums labi garšo!

Sastāvdaļas:

liellopa aknas 250 g

sīpols 1

rīvmaize 4 ēdamkarotes

sviests 30 g

sāls

pipari

117 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Gribu to šņiceli apēst ņam ņam ņam

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt