Strūdele jau gadsimtiem ilgi ir austriešu nacionālais gardums, un Austrijā tā nopērkama katrā kafejnīcā. Pildījumi mēdz būt dažādi, tāpat arī piedevas, bet klasiska ir ābolu strūdele.

Lai pagatavotu " īstu" strūdeli ir jātaisa mīkla, bet tā kā tas ir diezgan sarežģīts un laikietilpīgs process, es mīklu aizstāju ar lavašu.

Ja kāds vēlas gatavot mīklu, varu ielikt arī tās recepti.

Vajadzīgās sastāvdaļas... Autors: chocolates Ābolu strūdele
1.

Vajadzīgās sastāvdaļas: 1plāksne lavaša,āboli, 75g valriekstu, 1 citrona sula, 100g baltmaizes, 50g sviesta, 100ml krējumsiera, 100g cukura, 1tk kanēļa, 1 ola, pūdercukurs.

Ābolus nomizo izgriež serdes... Autors: chocolates Ābolu strūdele
2. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež gabalos, pēc tam šķēlītēs.
Āboliem uzspiež citronu sulu... Autors: chocolates Ābolu strūdele
3. Āboliem uzspiež citronu sulu, samaisa.
Ja ir valrieksti čaulās tad... Autors: chocolates Ābolu strūdele
4. Ja ir valrieksti čaulās, tad tos izņem no tām.
Sasmalcina tos pa manai... Autors: chocolates Ābolu strūdele
5. Sasmalcina tos. (pa manai modei :D)
Piemaisa valriekstus klāt... Autors: chocolates Ābolu strūdele
6. Piemaisa valriekstus klāt. (Var likt arī rozīnes.)
Baltmaizi sadrupina Autors: chocolates Ābolu strūdele
7. Baltmaizi sadrupina.
Apcep vienā ēdk sviesta Autors: chocolates Ābolu strūdele
8. Apcep vienā ēdk sviesta.
Izkausē sviestu Autors: chocolates Ābolu strūdele
9. Izkausē sviestu.
Lavaša plāksni pārziež ar to Autors: chocolates Ābolu strūdele
10. Lavaša plāksni pārziež ar to.
1  2  3