Rudens-ābolu laiks.Ja vairs vēderā nelien svaigā veidā,var mēgināt ko uzcept,piemēram ābolu šarloti,kā arī iepriecienāt kādu ģimenes locekli ar gardumu.
Ābolu šarlote4
190
0
Autora bilde
Ābolu šogad ir maģiski daudz,ka nezin kur vairs tos likt,bet šodien,mums vajadzēs tikai piecus paskābus ābolus:)
Autora bilde
Receptei-
5 āboli
4 olas
1 glāze cukura
Krējums 150 ml
1 glāze miltu,kas ir sajaukta ar 1 tējkaroti sodas
Kanēlis vai vaniļas cukurs pēc garšas
Autora bilde
Vispirms saputot olas kopā ar cukuru un pēc tam pievienot krējumu,atkal saputot ar mikseri.Tad lēnam iesijājam miltus.Mīklai jāsanāk pašķidrai,kā 15 % krējumam.
Autora bilde
ieklājam veidnē capampapīru un sagriežam ābolus kubiciņos
Autora bilde
Pāri āboliem pārlejam sagatavoto masu.Tas ne kas,ja gadījumā āboli atsedzas,galvenais,vienmērīgi pārliet pāri.
Autora bilde
Cept 180* -25 minūtes apm.
Autora bilde
Iznākums:)Lai labi garšo gan lielam gan mazam.
Autora bilde
Un labu apetīti:)