local-stats-pixel fb-conv-api

8 seksuālie uzbudinātāji4

54 4

Katru uzbudina kas cits, vienreiz vienam tā var būt kāda smarža, teiksim- vaniļa, citreiz kāds ēdiens vai foto attēls, utt. Lai kā mēs censtos uzzināt visu iespējamo, kas saistīts ar „seksa pasauli”, šķiet vēl ir ļoti daudz ko pētīt un atklāt. Šoreiz parunāsim par visneticamākajiem no uzbudinātiem. Neticamiem, jo tikai retais spēja iedomāties, ka arī tas darbojas (droši vien kāds, kuru tas ir uzbudinājis).

Brieža rags. Protams, tas ir pareizi jālieto, šajā gadījumā- tablešu veidā. Apgalvojumam, ka brieža ragu ekstrakts ir spēcīgs seksuālais stimulants gan nav starptautiski atzīta zinātniska pamata, tomēr šī brīnumlīdzekļa izplatība un popularitāte ir sasniegusi rekordlielus apmērus. Laikam jau cilvēki zina ko viņi pērk. (neviens dzīvnieks necieš šo tablešu iegūšanas procesā, jo tieši šim nolūkam brieži tiek audzēti speciālās fermās vairākās pasaules valstīs, kā piemēram Jaunzēlandē).

Fugu zivs. Šī zivtiņa būs gan ļoti dārga, jo Japānā tā tiek pasniegta kā reta delikatese, kas izmaksās vairākus simtus dolāru. Fugu zivs ir ļoti indīga, tādēļ tā ir jāmāk pareizi pagatavot, tā teikt, viena kļūda no pavāra puses, un tu esi beigts uz vietas. Tie, kas ir bijuši pietiekami drosmīgi, lai nobaudītu šo zivi, apgalvo, ka sajutuši spēcīgu kņudinošu sajūtu ekstremitātēs un muskuļu stīvumu, kas parasti beidzas ar… jūs zināt ar ko tas beidzas.

Asparāgi. Šis pavisam nepopulārais dārzenis satur komponentus, kuri rada estrogēnisku efektu, kas, iespējams, var aktivizēt seksuālo hormonu receptorus. Savvaļas asparags ir vēl bagātāks ar šīm vielām. Kādas indiešu asparagu šķirnes nosaukums ir „Shatavari”, kas tulkojumā nozīmē sieviete ar 100 vīriem.

„Hot Plants” ir nosaukums, kas dots augu kombinācijām, kuras radot uzbudinošu efektu. Ir pieejamas vīriešu un sieviešu formulas. Protams, kā vienmēr, pārliecināties par šo augu iedarbību iesakām pašam. Atrast tos var šeit. Tiesa, mēs varētu runāt par to, kas tad īsti dod efektu- augi, vai mūsu iedomas par to iedarbību, bet šajā gadījumā, ja rezultāts ir pozitīvs, tad viss pārējais jau ir mazsvarīgs.

Nexcite kofeīna dzēriens. Tas ir zils šķidrums, kuru izdomāja zviedri, kurš nu jau tiek eksportēts arī uz ASV. Ražotāji apgalvo, ka tas uzlabo sievietes libido. Nexite oriģinālais nosaukums bija Niagara, diemžēl Viagras ražotājiem šķita, ka nosaukums ir pārāk līdzīgs viņu ražojumam, tādēļ lika to nomainīt, pret, iespējams, daudz veiksmīgāko Nexite. ASV vien pirmajā gadā tika pārdoti 6 miljoni pudeļu ar šo zilo dzērienu.

Šokolāde. Jau senie acteki un maiji ticēja, ka šokolāde satur maģiskas spējas (seksuālas). Šis uzskats pastāv joprojām un katrs, kuram garšo šokolāde to viennozīmīgi apstiprinās. Zinātnieki, savukārt paskaidro sīkāk: šokolāde satur Feniletilamīnu, stimulantu, kurš dabīgi rodas organismā ja cilvēks ir iemīlējies.

Apaugļotas putnu olas. Gadsimtiem ilgi cilvēki vairākās Āzijas valstīs ticēja, ka apaugļotas olas (vislabāk pīļu) spēj paaugstināt potenci. Zinātnieki apstiprina šo faktu, tiesa gan, līdz zināmam līmenim. Vairāki Āzijas tirgotāji Savienotajās Valstīs pārdod apaugļotas olas zem nosaukuma Balut.

Lāča žultspūslis. Atkal no Āzijas nāk šis ticējums, ka lāča pūslis spēj paaugstināt libido, kā arī sniegt citus veselībai pozitīvus efektus. Ticējums stāsta, ka arī citu lielu dzīvnieku, kā piemēram, lauvas, govs un buļļa žults pūšļi der veselības uzlabošanai.

54 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://sexer.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Receptes? emotion

4 0 atbildēt

azijas iedziivotaji visi baigie drazeeji agraak bija :D

0 0 atbildēt

Paldies, es ņemšu sōkolādi ;))))

0 0 atbildēt

apaugļotas putnu olas??? dunducisms!!! katra otrā veikalā pirktā ola ir apaugļota(pāršķeļot baltumā var redzēt tādu kā gaišu kunkuli. tas ir cāļa aizmetnis, ja kas) un nu toč nekādu uzbudinājumu neizraisa.. tikai pretīgumu...

0 0 atbildēt