local-stats-pixel fb-conv-api

<3 !! CUPCAKES !! <311

104 1

Jau kadu laiku majas taisu cupcakes. Jaatdzist ka nav istie, bet garso labi, ir viegli pagatavojami, un kas ir pats galvenais - dekoret ir neiedomajami aizraujosi.

Man jaludz bus jums piedosana par garumzinju trukumu uz sliktu fotografiju kvalitati, bet ceru ka to atspekos interesanta un vienkarsa recepte. :)

P.S. Lai cik gardi neizklausitos iemaisit mikla M&M's, ticiet man, vini nosedisies un nebus nemaz tik gardi, taka labak to domu metiet pie malas. ;) :D

Reklāma
Reklāma
Reklāma
104 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

emotion Dobeles mājas kekss emotion  

4 0 atbildēt

Ak un papirisus pec ilgas meklesanas atradu timari. 

2 0 atbildēt
ņam,ņam,ņam. :p
1 0 atbildēt

mmmmemotion

1 0 atbildēt

kur pirki tos dekorējamos krāsainos kūciņām?

1 0 atbildēt

Kur var iegādāties kūkas krēmu???

1 0 atbildēt

Atvainojos autoram, bet man ļoti nepatīk piedāvātais variants. Ielīdīšu ar savu variantu.

Priekš kam to ķīmiju? Man ir pārbaudīta recepte, keksiņi sanāk ideāli.

300g miltu, 2 tējkarotes cepamā pulvera, ceturtdaļkrūzes cukura (50- 75g), visu sajauc. Sakuļ 3 olas. 150ml piena uzsilda, pievieno 100g sviesta, jeb kādas 6 - 8 ēdamkarotes augu eļļas (sanāk labi gan ar eļļu gan ar sviestu), un silto masu pievieno olām. Škidro daļu sajauc ar sauso daļu.Klāt var likt visu ko sirds kāro. Esmu cepusi ar mandelēm, šokolādi, mellenēm, ķiršiem, rozīnēm, aprikozēm. Sapilda mufīšu formiņās, un cep uz 200grādiem, kādas 20 - 25 minūtes, bet pārsvarā jau pārbaudu ar sērkociņu, ja iedurts sērkociņš iznāk ārā sauss - vualā, mufīši gatavi.

Pamēģiniet, nenožēlosiet. Un ja kas - šo pašu recepti var izmantot lielajiem keksiem, cilvēki bieži nezin kāpēc iedomājas, ka lielajiem keksam vajag citu recepti :D

1 0 atbildēt

Kur un pa cik tu pirki to rotājamo aparātiņu? Man ar tādu gribētosemotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt