local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uztaisīt i-radio!!20

130 11

Sveiki Spocēni emotion

Tātad....pirmais, kas Jums ir vajadzīgs tas ir winamp, tātad to lejuplādējam Šeit. Tad bez šīs lietas, Jums, ir vajadzīgas 2 lietas, to radio varētu klausīties ne tikai Jūs, bet arī citi. Tātad šie failiem ir tieši plugins priekš winampa un to lejupielādējam šeit ,otrs ir shoutcast ko lejuplādējam šeit.

Tad kad tas ir izdarīts pirmām kārtām uzinstalējam winamp, tad shoutcast-dsp-1-9-0-windows un visbeidzot shoutcast-1-9-5-windows.

Tad kad tas ir izdarīts, nākamais solis ir visu sakonfigurēt, tātad dodamies tu kur esat uzinstalējis shoutcast, man tas ir C:\Program Files\SHOUTcast tad atrodam failu ar nosaukumu sc_serv un atveram ar notepad vai wordpad vai aŗī ar kādu citu programmu, kas labāk pašam tīk. Tad pirmais ko vajadzētu izmainīt ir maksimālais klausītāju skaits tas atrodas paša sakuma un tas defaultā stāv uz MaxUser=32 varat likt vairāk/mazāk tas pēc Jūsu izvēles. Tad otrs svarīgākais ir parole tā būs vajadzīga lai lai vadītu pašu radio un web iekļūtu web lapā. Defaultā tas ir Password=changeme šādi bet ja vēlaties ko citu tad changeme vietā raksties savu paroli, pēc tam seko radio ports defaulta tas ir 8000 bet ja jums viņš ir aizņemts tad maināt uz kādu citu bet nu es šaubos vai tas tā būs tāpēc arī atstājat. Tālāk tur seko vēl visāda konfigurācijas draza par kuru es nestāstīšu, jo es stāstu pašu galvenu kas ir vajadzīgs lai radio strādātu. Kad esat sakonfigurējis šo failu verat ciet un saglabājat.

Tātad nākamais solis ir sakonfigurēt un palaist pašu pluginu, tātad tagad verat vaļā winamp.
Tad spiežat uz klaviatūras Ctrl+P un jums atverās šāds logs kur Jūs atrodas malā DSP/Effect un uzklikšķiniet uz Nullsoft SHOUTcast Source DSP v1.9.0 [dsp_sc.dll]

130 11 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Pamācības.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Ar šito citi interneta lietotāji var klausīties to, ko Tu konkrētajā laikā klausies winamp... Respektīvi tā būs tava interneta radio stacija...

 

Kādu laiku atpakaļ šito pats izmēģināju... Man personīgi nav tas lielākais upload ātrums, lai kaut ko tādu spertu gaisā, jo tad, kad pieslēdzās pāri pa 5 cilvēkiem, tad sāka lagot...

3 0 atbildēt

Karo4, tas nozīmē "ACAAGATGCCATTGTCCCCCGGCCTCCTGCTGCTGCTGCTCTCCGGGGCCACGGCCACCGCTGCCCTGCC CCTGGAGGGTGGCCCCACCGGCCGAGACAGCGAGCATATGCAGGAAGCGGCAGGAATAAGGAAAAGCAGC CTCCTGACTTTCCTCGCTTGGTGGTTTGAGTGGACCTCCCAGGCCAGTGCCGGGCCCCTCATAGGAGAGG AAGCTCGGGAGGTGGCCAGGCGGCAGGAAGGCGCACCCCCCCAGCAATCCGCGCGCCGGGACAGAATGCC CTGCAGGAACTTCTTCTGGAAGACCTTCTCCTCCTGCAAATAAAACCTCACCCATGAATGCTCACGCAAG TTTAATTACAGACCTGAA" vai kaut ko tam līdzīgu... emotion

2 0 atbildēt

Radio gatavs, vēl tik atrodi kādu, kurš uz tavu mūziku klausīsies. emotion

1 0 atbildēt

Saprast neko nevar tagaad man divi winap noladēti 

 

 Tad pirmais ko vajadzētu izmainīt ir maksimālais klausītāju skaits tas atrodas paša sakuma un tas defaultā stāv uz MaxUser=32 varat likt vairāk/mazāk tas pēc Jūsu izvēles.

 

Meklēju meklēju un neko neatradu pati kautko nau sadomājusi?

1 0 atbildēt

Pirms raidat internetā, sazinieties ar http://www.akka-laa.lv/ un uzziniet cik maksās licence! :) emotion

1 0 atbildēt

kas tas ir un kāpēc tāds vajadzīgs???

 

0 0 atbildēt

man ir jautājums -kur pie velna es varu klausīties šīs pašizveidotās radiostacijas? Piemēram es gribetu klausīties kādu nezināmu rock/hip-hop/pop vai vēl nez kādu staciju - kur man viņu atrast? Ja cilvēks izveido šādu radiostaciju, tad viņam ir jāpaziņo (blogos, vai kaut kādos citos saitos) par pārraidīšanas laikiem, lai cilvēki zinātu, kad var klausīties šo mūziku. Turpretim, ja katrs otrais uztaisa sev radiostaciju, kura ir pieejama kaut kādos mistiskos nevienam nezināmos laikos, tad priekš kam tas ir vajadzīgs? Lai daži cilvēki kam palaimējas noķert to brīdi kad tev  winamps atvērts dzird, ko tu klausies? Es domāju, ka šādām lietām jāpieiet nopitni, vai vispār jāaizmirst par tām, jo savādak ja var atvērt tikai katru tūkstoto staciju -  kāda jēga?

1 1 atbildēt

Hehe, viens šādu pakalpjumu piedāvāja divītī, te bezmaksas :D

0 0 atbildēt

labs! bus japameigina! a ja es izledzu kompi radio neta neskan vai skan?

0 0 atbildēt

Saprast neko nevar tagaad man divi winap noladēti 

 

 Tad pirmais ko vajadzētu izmainīt ir maksimālais klausītāju skaits tas atrodas paša sakuma un tas defaultā stāv uz MaxUser=32 varat likt vairāk/mazāk tas pēc Jūsu izvēles.

 

Meklēju meklēju un neko neatradu pati kautko nau sadomājusi?

0 0 atbildēt

beidz  celt savus aizvēsturiskos rakstus

1 1 atbildēt