local-stats-pixel fb-conv-api

Vienojam datora barosanas bloku ar auto pastiprinataaju.17

54 0

Kada saulainaa dienaa,maniju sludinajumu kur bija iespeja tikt pie laba subja,nolemu ilgi negaidiit un nopirku,atvedu majaa,piesledzu pie parasta pastiprinataja kas man baroja 500w un 2x 150w tumbas,pieliku savu lielo sabi,kurs izdedzinaja mazo pastiprinataaju, stukoju ko dariit,jo bez skalas muzikas ilgi nedzivotu.

54 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Priecājos, ka neesmu tavs kaimiņš emotion

Izskatās labi, tikai nākamo reizi varbūt pievieno KiCad'ā veidotu shēmu, lai interesentiem būtu vieglāk saprast kas kur jāvieno klāt, tas nemaksā neko, ja neskaita tavu laiku, jo softs ir bezmaksas, bet nu tas ir mans viedoklis emotion

2 0 atbildēt

Forši! Atceros kad pašam mašīnā vēl bija subis, istabā man būtu bail viņu vilkt emotion +

0 0 atbildēt
Pirmkārt, pastiprinātājs ir pārāk švaks, lai iekustinātu šito subi; Otrkārt, subim un tumbām vajag atsevišķus pastiprinātājus vai vismaz atsevišķus kanālus, lai pastāvētu jebkāda iespēja regulēt skaļumu subim un tumbām neatkarīgi vienam no otra; Treškārt, manuprāt šī barošanas sistēma ilgi nekalpos, ja ilgstoši skaļi klausīsies, jo strāvas stipruma izmaiņas amplitūda laikā, kad subis pumpē basu, ir milzīga, tādēļ es ieteiktu nomest lejā pie galda auto akumulatoru, kuru piespraud lādēties, kad neklausies mūziku. Tādas ir manas domas.
0 0 atbildēt

Kaimiņi ļoti priecīgi?emotion

0 0 atbildēt

Nez, priekš kam to visu istabā vajag? Man kaut kā pietiek ar parastām 100W plauktiniecēm. I to vēl tās tik uz kādu 1/4 rībinu...

Bet nu jā, iepriekšējie jau iemeslus minēja, noteikti tie arī būs pie vainas, baroklis nevelk un viss...

P.S.-Elektrības rēķins gan jau arī smuks salasās...

0 0 atbildēt

paņem trīs barokļus PSU saslēdz tos ķēdes sleguma piepis diodes uz katru vadu nu karoče divi taisngrieži un pieliec uz dzelteno vadu kādu 20 watt rezistoru un skruvek pastuža klemes un nekada parslodze ies ta kā pohui dim

0 0 atbildēt

Man bija līdzīgi uztaisīts kādreiz, tik barošanas bloka vietā bija akumulatoru ladetajs, jo bloks nespēja pastiprinātāju pat ieslēgt.

 

Elektrības rēķins +30 LS(mēnesī), pēc trim mēnešiem, kad vecāki ieraudzija rēķinu, viss tika noslēpts, lai netiktu iznīcināts.

0 0 atbildēt

es domaju ka vinja ir custom box,,taka man tagad merkas nau pie rokas nevaresu konkreti pateikt,bet es gruzos pa to ka elpotaaja sabim nau,tgt nopirku aluminija caurumu prieks elpotaaja. tgt tik jaizbore caurums un jaieliek elpotajs.

0 0 atbildēt

Akumulatora lādētajs tad ir vajadzīgs vecais ar startera funkciju, jo tagadējie čainīzeri jau tā īsti nevelk. Man pašam ir piejūgts mazais mašīnas sabītis pie kompja PSU. Tur gan jāskatās barokļu jaudas, bet tas ir tāds jēdzīgākais variants, jo vienkārši adapteri maksā salīdzinoši padārgi.

0 0 atbildēt