local-stats-pixel fb-conv-api

Veca šosejas velosipēda atsvaidzināšana11

234 0

Divi mēneši atpakaļ iegādājos šo veco velosipēdu ebay izsolē. Velosipēda tehniskais stāvoklis bija diezgan slikts, bet, manuprāt, man paveicās, jo starta cena bija 10 GBP un es biju vienīgais ieinteresētais cilvēks. Līdz ar to iegādājos šo velosipēdu par nieka 10 GBP jeb, aptuveni, 13 Eur.

Abas riepas tukšas, noputējis, šur tur kāds zirnekļtīkls. Nogādāju mājās un uzreiz ķēros klāt tukšajām riepām. Vaina bija abos ventiļos. Gumijas bija sabirušas putekļos. Par laimi bija man pāris rezerves, nomainīju, un pumpēju tik gaisu iekšā.

Braucu visur, uz veikalu, darbu, līdz aizmugurējā riepa uzsprāga kādu dienu ceļā no darba. Aizmugurējās riepas apvalks bija izdilis līdz nemaņai. Tā nn velosipēds nonāca atpakaļ garāžā un šodien izdomāju, ka vēlos visu pārlasīt un tā teikt atsvaidzināt nedaudz.

Otrā daļa - http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Veca-sosejas-velosipeda/743786

Trešā daļa - http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Veca-sosejas-velosipeda/743834

Ceturtā daļa - http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Veca-sosejas-velosipeda/744928

Neliela fotosesija - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Testa-brauciena-GTC-Road-Speed-10/744955

234 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Gaidīšu turpinājumu emotion

0 0 atbildēt

gaidu turpinājumu emotion

0 0 atbildēt

fixi ar fiksetajiem dropout'iem?

0 0 atbildēt

a kā viņu saņemi ? caur pastu atsūtija izjauktā veidā ? vai kā ? 

0 0 atbildēt

10tā bilde ! Ja braukāsi ziemas periodā -tad tā ir ir visjūtīgākā vieta tavā velosipēdā . Sāls  tur sakrājas nenor āmāli . Vispār baigi labs raksts , lai čaļi saprot , ka viņi savu  biculles var arī paši remontēt un ne tikai .

0 0 atbildēt

bljee, vakar tev savi baiku tikai notirgoju pa 3eur un jau restaureeji :o malacis puis. tikai vareji izdomat labaku stastinu, ka vins tew jau ilgi bijis. bet pluss par darbu

0 1 atbildēt