local-stats-pixel fb-conv-api

Skull Coollll!! Mans veikums...1

205 0

Pašam prieks un mute smaida, par to ko pa brīvajām dienām sadarīju - aplīmēju ķiveri! :) Un vispār viss kas labs ir sadarīts....

Draugs uzprasīja vai ko tādu vēl māku darīt... pakasīju pauri - uzmetu dažus variantus ornamentiem, ko varētu uzmest virsū... Bez maz vai balsojuma kaŗtībā labāko izlaidu caur ploterīti un aidā, ķermais klāt.

Sen neko tādu nebiju darījis, bet meistarību laikam nevar nodz... mmm aizmirst... :)) Ir vēl pāris dizaini ķiverēm padomā! :) Varētu vēl dažas skeletgalvas uztaisīt tikai nedaudz citos stilos, bet nav ķiveres uz kurām taisīt. Tīri paraugu izveidei vajadzētu kādus interesentus kuriem eksperimenta, paraugu kārtībā uztaisu par pašizmaksu dizainu ķiverēm. Vienīgais ķiverēm jābūt vienkrāsainām. Var mēģināt aplīmēt ne tikai ķiveres. Piemetu pie bildēm arī pirms tam aplīmēto mocīti un arī velosipēdu kuru aplīmēju vasaras sākumā ar atstarojošiem plēves gabaliem - baigā jāņunakts zebra sanāca! :D Normāli nosmējāmies un šoferu reakcijas nakts laikā braucot tam brīnumam garām arī ir neaprakstāmas. Zebrozaurs izdevās!

Jebkurā gadījumā esmu atvērts idejām un eksperimentiem. Droši var mani patribulēt un moš vienosimies par kādu jautru projektiņu. Drīz haloween - moš tādu brīnumu sakarā var kaut ko amizantu sadomāt... Ja rī neviens neuzradīsies - tad gan jau ka ievietošu arī nākamos veikumus, kurus gan aju mana smadzene pēc kāda laika uzģenerēs... :) Galvenais lai patīk un prieks!

205 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Patīk emotion

4 0 atbildēt