local-stats-pixel fb-conv-api

Pamācība, kā DSLR vai bezspoguļa kameru uzstādīt kā webkameru2

21 0

Ja pēdējo nedēļu laikā esat strādājis no mājām, jums droši vien ir nācies pievienoties vairākiem videokonferenču zvaniem. Vai varbūt jūs izmantojat video tērzēšanas aplikācijas, lai sazinātos ar draugiem un ģimeni. Jebkurā gadījumā jūs droši vien esat ievērojis, ka klēpjdatora tīmekļa kamera ir ne pārāk laba. Tā veido neskaidrus, pikseļainus videozvanus un ne īpaši glaimojošus skatīšanās leņķus.

Ir vairāki veidi, kā risināt šo problēmu. Jūs varat nopirkt kārtīgu webkameru, kā arī tās vietā iespējams izmantot viedtālruni. Abas šīs opcijas ir nedaudz labākas par klēpjdatora webkameru.

Bet, ja tiešām vēlaties pastiprināt videosarunas attēla kvalitāti, vislabākais veids ir datora webkameras vietā izmantot DSLR vai bezspoguļa kameru.

Atkarībā no kameras un datora tas var būt tik vienkārši kā programmatūras instalēšana un USB kabeļa izmantošana. Ja jums ir salīdzinoši moderna Canon kamera un Windows dators, tagad ir pieejama programma, kas ļauj pievienot kameru pie datora, izmantojot standarta USB un tālāk to izmantot kā webkameru.

Otra metode ietver arī naudas tērēšanu. Lielākajai daļai cilvēku, iespējams, būs nepieciešama papildu aparatūra, kas pārvērš kameras HDMI izvadi USB ievadē. Šīs ierīces tiek sauktas par USB tveršanas kartēm (angļu – capture card) un parasti maksā 100 eiro vai vairāk.

21 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Ne ar visām kamerām tas sanāk.

Mana Fudži negrib būt par webkameru

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt