local-stats-pixel fb-conv-api

Nad 304 pastūzis.11

Kādu laiku atpakaļ no čomaka dabūju vienu no retākiem pastiprinātājiem NAD Stereo integrated amplifier 304 izlaiduma sērēja. Pastūzis sver 8.9kg, ražots 1993 gadā japāna, parametri 2x120 8omh un 2x160 40mh, nomināls ķipa 35 vati nu tas ir pietiekami lai darbinātu s-90f, ac-35, vai arī s-150, pašlaik iet tākā zvērs sienas drab logi drab ārējās sienas drab, tikai šim pastūzim ir neliels trukums viņš pēc 30 minūšu skanēšanas uz pilno sāk karst un pastūža releijs automātiski atrubījās, nu tas viņam skaitās ķipa aizsardzība, tāpat šis releijs nostrāda ja rodās kautkur īssavienojums.

Lai izbēgtu no trakās parkaršanas es izmantoju PC barokļa ventilātoru, kuru piestiprināju pie kreisā kanāla radiātora. Tagad es varu klausīties uz pilno bišku mazāk par stundu, bet tomēr ir jau kaut kāds labums no tā kūlera. Kaut gan, jeb kādu pastiprinātāju, bet uz pilno griezt nav vēlams, jo tad skaņa ir skaļāka, bet skaņa paliek kroplīgāka, vai īsāk sakot kvalitāte ir tas patc kas vakars uz ezera, un volumu griežot uz pilno pastāv liels risks, kā jūs varat sabendēt, jeb nokaut pastūzi vai arī skaļruņus.

48 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kanālu pārslēgšanas slēdžus jau viņi nevarēja izvietot priekšpusē. Bija jālaiž pagarinājums pāri visai platei :D

5 0 atbildēt

inženieri nav muļķi - ieeju pārslēdzēji ir speciāli ar savienotājiem - lai nav gari celiņi jātaisa pa visu plati , tādējādi  mazāka iespēja tikt pie nevajadzīgiem barošanas bloka un citiem RF traucējumiem, kā arī starpakanālu crosstalk (ja zini ko tas nozīmē ) nepasliktinās. Jā un 120W tur ir tikai tava ilūzija. Varbūt māja jāmaina ja sienas tik švakas un dreb no pār desmit vatiem jā un bassa ručka kolbasītāja stāvoklī un ventilators ir  psc 

3 1 atbildēt

Parbaudi vai nav jaatjauno termopasta  starp radiatoru un  gala tranzistoriem.

0 0 atbildēt

ko tu man taisnojies ? taapat  tu nikuja nerubī - tikai tehniku sačakarē ar savu nesaprašanu un līkajiem pirkstiem un pārējiem piebalso - kaut vai par slēdžiem plates vidū.

0 0 atbildēt

NAD ir ok. Nekad neskaitījās kruts, bet skan LABI. Tiešām labi. Un ne tikai 304. Prinicpā šad tad var arī ssā un arī citās vietās dabūt, jo ir tā vērts.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt