local-stats-pixel fb-conv-api

Kvadrocikla projekts.11

173 0

Prieks, ka patika iepriekšējie raksti. Kā jau solīju, parādīšu vēl šo to no saviem projektiem. Šoreiz nesanāca tik daudz skatāmu bilžu, kā iepriekš, tāpēc rādīšu to, kas ir saglabājies un aprakstīšu apmēram kas un kā.

Šis ir mans pirmais 4taktu braucamais, ķīniešu ražots kvadrocikls, dabūju viņu jaunu, bet arī nācās pielikt roku, lai varētu normāli pabraukāt. Protams bez dokumentiem, tāpēc vairāk domāts bija pa trasīti pie mājas braukāt un arī pa lauku ceļiem. Parādīšu apmēram galvenās lietas, pie kurām tika piestrādāts.

Galvenokārt rāmis, kas sāka jau sadalīties, kad ziema beidzās un dabūja izjust zemi zem ratiem. Atklāju daudz plaisas rāmja mezglos, labi jau vēl ka galīgi nepārlūza :D Motors nekā netika uzlabots, jo tāpat normāli gāja un 4taktniekiem arī nav tik viegli veikt kādus uzlabojumus. Ja nu ļoti vēlas vienīgi var mēģināt palielināt kompresiju saprāta robežās, galvu nosēdinot. Bet priekš lētā gala tiešām motors gāja diezgan labi, nekāda vaina.

« 1  2  3 »
173 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

nu jā tā ķīniešu tehnika gan ir huiņa , pats zinu no savas pieredzes viss tur taisīts vienkārši drausmas , kā tie šauracainie domā.  

Gaidu vēl kādus rakstus.

8 1 atbildēt

Ja ķīnietim roku pieliek arī lietaskoks sanāk, pats arī dabūju jau jaunam visu rāmi pārmetināt. Lai veicas turpmākajos projektos emotion

9 2 atbildēt

Es vienmēr šitos rakstus atveru lai papriecētu acis, un ar to arī viss beidzas.

Viss ko es saprotu no tehnikas ir tas ka ar āmuru var sasist pirkstu. emotion

4 0 atbildēt

Kursh grib sev kvadraciklu spiezh likeemotion

4 0 atbildēt

Jā ir. :P

2 0 atbildēt

man bija ķīniešu mocīts 110 kubīgs. Motors bija tiešām labs, jāsaka, ka pārējais īpaši lielu slodzi neturēja :D bet, nu man paveicās, vai arī tiešām motoriem nav ne vainas. :)

0 0 atbildēt

malacis :)  labs kur tu drusku paāksties :D

ja kas salūzīs kaut vai man nav ( nekāda nehnika ) vedīšu pie tevis :D +++

0 0 atbildēt

te ir kāds vilvēks kas varētu no čž rāmja uztāisīt rāmi kā mocim bobber?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt