local-stats-pixel fb-conv-api

Ko darīt, ja ir garlaicīgi.6

118 3

Es jums pastāstīšu dažādas lietiņas, kuras var darīt, ja paliek garlaicīgi. (Ja tev datorā arī negribas sēdēt)

1. Tu vari apgulties gultā un visu pārdomāt, ieslēgt mūziku, jo cilvēki ļoti maz paliek ar savām domām viens. Es dažreiz sēžu pie datora, jo negribu palikt ar savām domām viena. Dažreiz tas liekas ļoti biedējoši un sadomājos tikai to sliktāko, bet tas tomēr ir jāpārdzīvo.

2. Ja tev ir kaķis mājās, kāmītis - tu vari uzbūvēt no vecajām kurpju kastēm mājiņu. Atrodi skoču šķēres un salīmē kopā. Es personīgi uzbūvēju kaķim (Ķirbītim) māju trijos stāvos, vienīgais, ka man bija kaķis knapi pusmēnesis un tagad var ielīst tikai otrajā stāvāemotion tad ieteiktu labāk kāmītim vai citiem

3. Tu vari uztaisīt pārsteigumu mammai un sakārtot visu mājuemotion

4. Tu vari izrevidēt visu virtuvi un atrast ko tādu par kuru esi aizmirsis. Ja tev mājās palikusi piparkūku mīkla, tad droši uzcep piparkūkas. Tiešām ieteiktu tās cept vienatnē, jo man tas liekas daudz jautrāk. Viesmaz vari uztaisīt tādu piparkūku, kura ir tik resna kā burgers.

5. Tu vari izskrāpēt no svečturiem pārpalikušo sveciemotion

6. Tu vari nofilmēt video, kur uzgriez mūziku un vnk dejo. Beigās sanāk ļoti smieklīgs video un vari aizsūtīt BFF, lai arī pasmējās, vēl piepild kādu novēlējumu svētkos.

7. Uztaisi mantiņu dzīvniekam. Piesien pie garas dzijas dzēšgumiju un izklaidējies. Mani kaķi lec no šitā ļoti augstu. Ja gribat redzēt video, tad rakstiet komentāros. P.S. Man tagad ir 3 kaķiemotion

8. Ja tev ir balkons (lodžija) , tad vari pabļaustīties emotion pa to par cilvēkiem. piemēram, Eu Tu! TUR NEVAR IET! vai tamlīdzīgi ( protams, ja nevar redzēt tevi)

Paldies, ka lasijāt. Spežat + ja patikaemotion


118 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

var vienkārši nodračīt emotion

9 0 atbildēt

Es personīgi nekad neesmu sēdējis datorā

5 0 atbildēt
uztaisīt māju no spilveniem!
5 0 atbildēt

es grib' redzēt tavus košārus emotion

3 0 atbildēt

Nu varbūt jā, bet man dators ir par mazu lai es viņā ielīstu.

3 0 atbildēt