local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uztaisīt pludiņus//Kā ieekonomēt naudu//11

208 0

Čau. Parādīšu kā vienkārši uztaisī pludiņus priekš līdakām. Nepieciešamais: Zoss spārnu spalvas, Šampānieša korķi, Urbis, Signālkrāsa, Drātiņa, Griezulītis, Plaķenes, Divas rokas.

208 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Sentēvu metodes, tās labākās. emotion

10 0 atbildēt

Apakšu korķim ir jātaisa viennozīmīgi smailāku, lai nebūtu tik drausmīga pretestība. Lai gan ar šāda izmēra tikai uz līdakām. Ja spalva ir liela, tad pilnībā pietiek ar mazo korķīti vai vispār bez tā. Esošais risinājums būs pasmags un ne pārāk jūtīgs, vajadzēs daudz svinu lai iegremdētu to korķi, bet to savukārt zivs pie copes jutīs. Man bija gulbja spalvas ienākušās, neliku neko. Sānos pielīmēju 2 nelielus kembrikus, notinu ar zīda diegu un nolakoju. Rezultātā sanāca labs slīdošais pluds, kurš bija jūtīgs, bet arī pasmags - varēja tālu iemest, labi bija kopā ar slīdošo svinu.

 

P.S. Spalva tāpat laba, nokrāso augšu un kembrikus lai aukla neslīd. Priekš vidējām zivīm ideāla jūtība.

5 0 atbildēt

+ no manis, jo līdacenei neko labāku ar nevajag... ja vien nēesi CopesLietu ekspertu fans emotion

līnīts vai baltā zivtiņa tev šito ja arī pavilks kādu centimetru tad izspļaus. 

Neplēsīgajām - vienkārši to korķi ar nazīti un uztaisi ovālu formu un vispār super emotion pēc tam ar koka vīli novīlē gludu un nolako lai nesūc ūdeni iekšā emotion

3 0 atbildēt

Kādreiz būs jāmēģina kaut kas līdzīgs uzmeistarot. Lai arī ir daudz citu darbu, man no makšķerēšanas pagrūti atturēties.

1 0 atbildēt

Labais! Bet jāpiekrīt jau iepriekš teiktajam - tāds korķis pat priekš līdaku makšķeres ir bišķi par traku emotion

 Spalva manā skatījumā ir pats labākais pludiņš. Žēl, ka šodien makšķernieku bodēs tādus praktiski vairs nevar dabūt. A kur tu pilsētā dzīvojošs cilvēks tiksi pie zosu spalvām?

1 0 atbildēt

bērnībā tētis tādus taisīja emotion

0 0 atbildēt

Danke!

   

   

 
0 0 atbildēt
Šādus taisījām bērnībā, jo pašiem naudas nebija, lai nopirktu...parasti šāda veida pludus likām, kad uz dzīvo gājām copēt un pavadiņās lietojām stīgu... Patīkamas atmiņas emotion
0 0 atbildēt