local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pringles bundžu pārveidot par skaļruni.21

112 21

Šodien kamēr ēdu pringles čipsus,padomāju ko es varētu izdarīt ar to bundžu,Es jau esmu uztaisijis daudz tumbiņas,tapēc pameklēju tumbiņas kuras varētu labi skanēt,un vadus. Rezūltātis ir ļoti labs,Video es neieliku tapēc jo man internets lēns pagaidām. Šo tumbiņu var uztaisīt dažās minūtēs,Tumbiņas vadus var likt klāt pie kādas sistēmas,Vai arī var uztaisīt pa tiešo uz telefonu,tikai tad tumbiņas būs klusākas.Ja ir kādi jautājumi tad raksti pm vai komentārā .

112 21 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Akls? :D uz bundžas tak rakstīts pērc divas un iegūsti tumbiņu :D 

15 1 atbildēt

Un kvalitāte jau ir aprakta zem zemes. emotion

9 2 atbildēt

Nākamais raksts būs par to kā tumbiņu pielīmēt pie pet pudeles?emotion

5 2 atbildēt

da labi. emotion

4 2 atbildēt

Raksta nosaaukumam vajadzētu būt, kā uz pringles bundžas uzlikt skaļruni un tam pietīt vadus, ja kāds ir tik šausmīgi nemākulīgs un bez  8 bilžu pamācības to nemācētu izdarīt emotion lai gan ideja ari nav orģināls, ir video kur lidzīgu metodi izmanto lai pastiprinātu telefona skaņu, būtibā ruporu izgudroja jau krietni sen, tā kā arī tas nav nekas revalucionārs, par ko normāls cilvēks nevarētos aizdomāties pasts, tā kā bulšits ir tavs raksts , forši ar atskaņām sanāca ne?

2 0 atbildēt

Derētu kāds video kā skan emotion

6 6 atbildēt
Kāda jēga no šitā?
1 1 atbildēt

Es labāk paņemu dēļus, fuksīti, āmuru, naglas un uzsitu kkadu kastīti un lbk taada ielieku nekā kkadā pringless bundžāemotion

0 0 atbildēt

Vieglāk ielikt telefonu, tumbu vai kas tev tur bļodā emotion arī labi skan, ir mēģināts un ja skaļi skan izklausās ka esi koncī emotion

0 0 atbildēt

Jā.. skan jau labi, taču labāk mūziku klausīties austiņās. Pa ielu ejot klausīties, no kā tāda un vēl skaļi, varētu traucēt garām gājejiem, un no malas izskatās debīli.

0 0 atbildēt

Nu man pat tik graujoši nesanāktuemotion

0 0 atbildēt

Video ?

0 0 atbildēt

Un kāda jēga? Būtu uztaisījis arī no baterijas darbināmu pastiprinātāju iekšā, būtu cita lieta.

2 3 atbildēt

Iecelt 15 W 6 Ohm skaļruni ar telefonu, tu laikam joko...

P.S.-Par lodāmuru arī nekad nav dzirdēts, vai ne?

3 4 atbildēt

emotion 

1 3 atbildēt