local-stats-pixel fb-conv-api

Kā padarīt māju nedaudz pievilcīgāku?3

376 0

Mūsdienu pasaulē nu jau viss ir iespējams un viss izdarāms, tikai ja tev ir neduadz naudas!?!?! Vai arī ļoti daudz naudas?!? Bet šoreiz nedaudz pastāstīšu, kā padarīt savu istabu, dzīvokli vai māju nedaudz pievilcīgāku gan no ārpuses, gan no iekšpuses, protams, ja izvēlas vajadzīgo materiālu.

Vai jūs esat kādreiz dzirdējuši kaut ko pa elestīgiem akmeņiem?

Es domāju, ka kāds pavisam noteikti ir dzirdējis, bet arī ļoti daudzi neko tādu nebūs dzirdējuši, bet tagad pastāstīšu precīzi, kas tie tādi ir.
Tātad tie ir dažādu akmeņu sajaukums, ko pašlaik ražo tikai Krievija, bet piedāvā arī piegādes uz visām NVS valstīm. Šis materiāls ir elestīgs un neprasa daudz piepūles, lai tu savu mājokli varētu padarīt neduadz simpātiskāku un pievilcīgāku.

Šī firma, kas ražo šādus nieciņus piedāvā ļoti lielu klāstu, piemēram, elestīgus ķieģeļus, protams tie nav īsti ķieģeļi, bet kad šo gabalu uzlīmē ar speciālu līmi, izskatās, ka tas viss ir īsts un nav nekāds ''FAKE'' .

Aptuveni vienu metru gara un vienu metru plata šāda lente sver 4kg, bet tas ir atkarībā no paša izvēlēta materiāla, no kā viņš vēlas padarīt savu mājokli skaistāku.
Var jau neslinkot un pats visu šo uztaisīt no dabīgiem materiāliem, bet iedomājaties pēc gadiem pieciem vai desmit, tas viss sāks drupt lejā un restaurēt vairs nebūs iespējams, tik labi kā taisījāt. Bet šīs lentes ražotāji apsola un arī solījuši daudziem klientiem, kad šī izturēs vismaz divdesmit līdz trīsdesmit gadiem, diezgan iespaidīgi bet vai tā ir patiesība?

Šeit piedāvājumā arī parādīšu dažus attēlus, kā tad šis materiāls izskatās un cik skaisti padara mājas šis materiāls.

376 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

apraksts gan nav nopietns!!!  emotion

17 0 atbildēt

tev nav 9 gadi? Spriežu,pēc rakstīšanas...

9 0 atbildēt

Smilšpapīra tapetes. Čaka Norisa toletspapīrs.

7 0 atbildēt