local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izvēlēties garšvielu un mērču komplektu, un traukus.1

Trauku veids.

Garšvielu komplekts - tas sastāv no vairākiem traukiem garšvielu un citu priekšmetu uzglabāšanai. Papildus funkcionalitātei, šāds komplekts rotā virtuves interjeru un svētku galdu. Komplektā ietilpst šādi priekšmeti.pirkt interneta veikala garšvielu traukus, sāls malējs, piparu dzirnavas akrila, sāls+piparu dzirnavas 2gab, ar lampiņu, elektriskas.

1.Sāls / piparu - tas ir trauks ar vāku sāls, piparu un citu garšvielu uzglabāšanai. pirkt interneta piparu malējs, gaišs koks, veikala. Tas saglabā garšvielu garšu un aromātu.

2. Mērces trauks - glabāšanas tvertne - trauciņš mērcei.

3. Garšvielu dzirnavas, dzirnaviņas - tā ir ierīce, lai sasmalcinātu, samaltu piparus, sāls un citas garšvielas.

4. Garšvielu dzirnavas, dzirnaviņas, malējs + sāls - šis komplekts ir ļoti ērts, jo tas ļauj uzglabāt jau sasmalcinātas garšvielas, menāža rotējošā.


5. Dozators - tā ir ierīce, trauks, kas ļauj viegli izvēlēties nepieciešamo garšvielu devu gatavošanas procesā. Ir mērīšanas ierīces mērcēm, eļļai, etiķim un garšvielām. pirkt interneta veikala eļļas pudele, krējuma trauks, eļļas un etiķa trauciņi izsmidzināmi.

Komplektā var būt dažādu garšvielu, eļļas, etiķa, sinepju konteineri- trauki, kā arī koka iesmiņi, salvešu turētāji, statīvs, kas nodrošina ērtu uzglabāšanu garšvielu burciņām.

Garšvielu dzirnavas - Garšvielu malējs

1. Mehāniskā (manuāla) - tiek aktivizēta pēc cilvēka muskuļu piepūles. Salīdzinājumā ar elektrisko analogo ierīci tas maksā krietni mazāk, ir vieglāk darboties, nevajag elektroenerģijas avotu, ilgāks kalpošanas laiks. Tajā pašā laikā šādām dzirnaviņām ir mazāk produktivitātes, un, lai to īstenotu, tai būs jāpieliek pūles.

2. Elektriskā - ar motoru, kas darbojas no tīkla vai baterijām . Šādai dzirnavai nav vajadzīgas nekādas pūles, to raksturo augsta produktivitāte (ieskaitot malšanas ātrumu), sāls+piparu dzirnavas 2gab, ar lampiņu, elektriskas zems enerģijas patēriņš un zems trokšņa līmenis. No otras puses, elektriskā dzirnaviņas ir vairāk svara un maksā vairāk nekā mehānisks modelis, pirkt elektriskais piparu malējs un tas ir atkarīgs arī no enerģijas avota.

Padomi

Izvēloties garšvielu komplektus, atcerieties, ka traukam jābūt cieši noslēgtam ar vāku, jo garšvielu aromāts un garša ir tieši atkarīga no ēdienu blīvuma.
Kvalitatīvie komplekti nevar būt lēti. Labāk ir dot priekšroku slaveniem zīmoliem nekā nopirkt lētus un neatbilstošus produktus. garšvielu traukus, dzirnavas, malējus.
Garšvielu trauku vāks var būt ciets vai ar caurumiem.
Pirmais variants ir labs garšvielu uzglabāšanai, bet otrais - izmantošanai. Dažiem komplektiem ir oriģināls izskats. Piemēram, jūs varat atrast keramikas traukus, kas izgatavoti dzīvnieku veidā, un stikla burciņas ar vāku, kas izskatās kā dzīvnieki.

Materiāls

Statīvs var būt izgatavots no nerūsējošā tērauda, plastmasas, koka, keramikas. Labs variants ir magnētiskais stends, kas droši aiztur objektus, pārvadājot vai pārvietojot komplektu uz citu galda malu. pirkt interneta veikala menāža PRO S+P+ sinepju trauks ar karoti, miezeris ar piestu pulēts granīts. Statīva, paliktņa forma- var būt kvadrātveida, apaļa, daudzlīmeņu, kas atgādina piramīdu.

45 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt