local-stats-pixel fb-conv-api

Jāņogu diena6

161 0

Gan jau kāds atkal teiks, ka man nav ko darīt. Teikšu, kā reiz sarunā ar Sasha Aleksandrs, ka tādiem cilvēkiem kā mums, pat nomirt nebūs laika.

Darāmā ir tik daudz, cik pats izvēlies darīt un vienmēr mķenīt vairākt. Ir darbiņi, ko prasa dzīves nepieciešamība, bet ir arī tadi, kas vienkārši uzlabo omu un vienmuļo dzīvi dara skaistāku. Dažbrīd man pēdējie šķiet pat svarīgāki.

Šodien daru vienu no šādiem darbiņiem, kas nav nepieciešams, bet ikdienu dara skaistāku. Pa jokam to nosaucu par jāņogu dienu. Tas nozīmē ka šodien uzzīmēju, izprintēju un salīmēju etiķetes visām šī gada jāņogu sulām. Ja pēc sulas sagatavošanas paguvu tikai ar roku uz līmlentes uzrakstīt kas ir kas, tagad būs skaistas etiķetes. Man jāņogu sulas ir gan tīrā veidā, gan ar citu ogu piedevām, kuras manā dārziņā izaug mazāk. Pēc ārējā izskata tās līdzīgas, bez pierakstiem pat pati nevaru atcerēties kas ir kas.

Gan jau kāds dīkdienis atkal šo rakstu nosūdzēs, ka etiķetes taisu uz netā kopētām bildēm. Tikai sliņķis tā var domāt, man ir gana daudz fotogrāfiju no pašas dārza un šim nolūkam svešas bildes neizmantoju. Turklāt etiķete šķiet daudz intreresantāka, ja fonā redzu kādu reālu ogu vai augli no pašas dārza.

Aicinu ielūkoties bildēs par iepriekšteikto.

161 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Apbrīnoju Tavu darba sparu, tik daudz vari vienlaicīgiu izdarīt, cept tortes, konservēt, ievietot rakstus Spokos. emotion 

11 0 atbildēt

a kur vina balons

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt