local-stats-pixel fb-conv-api

Izdari labu darbu!15

487 0

Kļūstot aukstākam laikam, nespējām noskatīties, ka pie mājas dzīvojošie bezsaimnieku kaķi sēž nosaluši un nelaimīgi. Tāpēc nolēmām izgatavot kaķu mājiņu. Iedvesmu smēlāmies interneta dzīlēs un lūk, kas mums sanāca! Visus nepieciešamos materiālus var iegādāties būvmateriālu veikalos, izņemot sienu, kuru nopirkām zoo veikalā. Kopējās mājiņas izmaksas ap 10-15eiro (no bildē redzamajiem materiāliem pāri palika viena putuplasta plāksne, puse no caurules, kā arī atstarojošā siltuma izolācija). Izgatavošanas laiks 1-2 stundas. Labi, ja mājiņu palīdz gatavot arī kāds stiprā dzimuma pārstāvis, jo dažās vietās nepieciešams lielāks spēks.

Projekta autore un darītāja ir Lāsma Zoža, liels paldies viņai par sadarbību raksta tapšanā!



487 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Super darbs padarīts! emotion

13 0 atbildēt

Tu esi veterinārārsts? Pirmo reizi lasu tik normāli uzrakstītus paskaidrojumus, pie tam ar pareiziem terminiem. (No operas "ieskaidro nu kādai tantiņai, ka arī kaķenes un kuces KASTRĒ"emotion...

Un kaķu māja izdevusies superīga. Tikai piebildīte - ielas minči praktiski 100% ir blusaini, lai māja nekļūtu par blusu midzeni būtu labi 2x mēnesī kā minimums nomainīt sienu, izmazgāt pašu mājiņu (ja jumts nav pielīmēts).

13 0 atbildēt

Dabīga atlase notiek tapat, bet vismaz kaķim ir silti un majīgi!

Paldies!

7 0 atbildēt

Es vispār nesaprotu, kā var aizvest un/vai izmest savu mājdzīvnieku. Vai mājdzīvnieka mazuļus. Ja esi paņēmis, tad nes atbildību. Būtu interesanti parunāties ar kādu tādu cilvēku un uzzināt viņa motivāciju. Bet ar kretīniem man nav pa ceļam emotion

Neatbalstu arī klaiņojošo kaķu barošanu utt., bet kamēr neviens sistemātiski necīnās ar cēloņiem, laikam, jau vismaz kāds variants.

7 0 atbildēt

Labs darbs un laba sirds tev,ka rūpējies par mūsu mazajiem brāļiem emotion Arī mums te viņu daudz,bet viņus pārsvarā baro tantuki un ziemā ļauj viņiem gulēt pagrabā uz siltumtrubām,savs labums ir-izķer peles un žurkas.

3 0 atbildēt

Mani dzīvnieki dzīvo pie manas mammas kopā ar viņas dzīvniekiem un tiek labi aprūpēti. Visi sadzīvo draudzīgi, jo ir kastrēti. Un sēklinieku audzēji veidojas ne tikai kriptorhiem, bet arī tiem dzīvniekiem, kuriem nolīdējuši abi sēklinieki. Piemērs ir mans suns, sākās strutojoša infekcija un pēc operācijas paskatījāmies viņa sēklinieku preperātu - izmaiņas bija.

2 0 atbildēt

Jūs tik labi un jauki cilvēki.emotion

2 0 atbildēt

Jums pat smukāka kastīte sanāca nekā tajā video emotion

2 0 atbildēt

zinot kaķus, viņi drizāk gulēs uz mājas jumta emotion

4 3 atbildēt

Mans kaķis labāk izvēlēsies sporta somu vai kādu citu mazāk smaržīgu vietu emotion

1 0 atbildēt

Tas vēl vispār nebija audzējs, bet gan izmainītas šūnas, kas nebija norobežotas. Infekciju suns bija dabūjis kaut kur citur, kaut vai salaizot sev pautus un tā visticamāk veicināja izmaiņas. Laikā izkastrējām. Turklāt šeklinieka piedēklī ir pilnīgi cita veida šūnas, kā sēklinieku dziedzeršūnas un Sertolli šūnas. Nezinu gan, mums mācīja, ka Sertolli ir izplatīts sēklinieku audzēja veids. Kaut vai palasi to pašu Heriotu, tur bija amizants gadījums ar suni, kam bija šis audzējs un viņam sāka sekot vai pusapkaimes kranči, domājot, ka tā ir kuce, kas meklējas. Un tam sunim bija abi sēklinieki tur kur tiem ir jābūt nevis vēdera dobumā.  

0 0 atbildēt
Jūs esat kolosāli;+
0 0 atbildēt

darbs jau labs,bet šita vel vairak savairojas tie kaķi!

1 5 atbildēt