local-stats-pixel fb-conv-api

Flekšu atdzīvināšana. Mironīši nav uzreiz jāizmet.16

336 0

Sveiciens visiem darboņiem. Šodien mācību stundā, vai viss neejošais jāizmet, nebūt ne.

Šoreiz pa flekšu līniju. Jauns fleksis nav pirkts sen. Pat neatminos kad. Ir darboņi kuriem flekši izbeidzas, bet es tos sprāgoņus savācu, saķīlēju un fleksēju uz nebēdu.

336 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Taisnība, saimniecībā viss noder emotion  Man pamazām pagrabstāvā viena telpa par " dārgumu " kambari pārvērtās, dārgā neapmierināta, bet man vismaz ir kur pavandīties krīzes situācijā un kaut ko piemeklēt emotion

9 0 atbildēt

Un tgd katru fleksi savā rokā, un var doties biedēt cilvēkus emotion

4 1 atbildēt
Kā saka-"saimniecībā pat kliba govs noder."emotionWT gan ir diezgan izturīgi agregāti(ja neņem vērā lēnā starta kastīti). Man fleksim,gan ripzāģim nosvila,nācās pa taisno vienot.emotion
3 0 atbildēt

Es vienīgais izlasīju flešku? xD

2 1 atbildēt

Tas ir labi, ja tā var darīt. Ja tev ir čupām tādas iekārtas, taisi augšā servisiņu, jo labas rokas vienmēr nopelnīs maizi.

Laukos visi tā dzīvo - gan jau sainniecībā noderēs.

Tikai blakus vajag noliktavu, jo man 100kvm pagrabs pilns līdz augšai vairākos slāņos, abas metāla garāžas, un vēl saimnicības ēkā sagruzīts šis tas, pat ārā vecais komunaļņiks stāv ar domu, ka kaut kur varētu noderēt.

Neesmu jaunos skrūvējis, bet psrs laika urbjus varēja mierīgi salasīt pats saviem spēkiem, jo nobira nevis tinumi, bet sīkumi.

1 0 atbildēt
Labiem fleksiem stators ir ieskruvets, vai diezgan stingri iespiests. Lētā gala vienkārši ielimets. Tikai ar specigu izspiešanu. Nekada gadījumā nemegini ar sišanu izsist.
1 0 atbildēt
Vit šito Zigmārs es saprotu, pats daru tieši tā pat. Varbūt tev ir aizķērusies kāda vibrenes pēda, man šobrīd toč noderētu.
0 0 atbildēt

Paldies. Lai veicās DIY!

0 0 atbildēt

Neesmu spečuks, tāpēc paprasīšu, kas tam testerim būtu jārāda, ja gadījumā tinums pušu? Man ar divi flekši katrs ar savu vainu, vismaz vienu vajadzētu reanimēt un vienam ir aizdoma tieši uz tinumiem.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt