local-stats-pixel fb-conv-api

DIY: iebūvējam TV nišā - ātri un akurāti3

128 0

Sveiciens,


Par cik radās nepieciešamība pēc papildus TV guļamistabā tad nācās domāt kur to izvietot, jo tam sākotnēji paradzētajā vietā vairs vieta neatradīsies (remonts bija sen un tad tā nebija domāta guļamistaba un TV visi vadi izvilkti citā vietā). Tad nu radās ideja ielikt TV ģipškartona nišā. Vēl paveicās, ka atradu budžeta TV ar pareizajiem izmēriem un vēl piedevām baltu - jo istabā baltas mēbeles. Vienīgā problēma : nav ne sprieguma ne antenas kabeļa. Šo atrisināju vienkārši - pievienojos pie rozetes no otras puses to izjaucot un vadu izvelkot zem grīdlīstes blakus antenas kabelim. Pēc tam smuki nišā izveidojam caurumu , ko nosedzam ar mēbeļu dekarotīvo vāku. Pēc tam ar drāti izvelkam kabeļus. Nedaudz protams jāpamocās - ar pirmo piegājienu tas neizdodas....vēl siltumizolācija traucē sienā.

Viss strādā, bet ak vai - šiem jaunajiem plānajiem TV visas izejas aizmugurē - un ne USB ne austiņas nepieslēgt - katru reizi bīdot ārā TV un skrāpējot nišas krāsu.

Pameklēju netā un pasūtīju ebay.com USB/3.5mm pagarinātāju, ko paredzēts montēt sienā vai panelī, vienīgi nav balts emotion. Nedaudz padomājot kur to izvietot tā lai netraucē USB zibatmiņa un austiņu vads - labākais risinājums - virs TV nišā ieborēt to verķi. Izurbu pāris caurumus un tad ar vīli un smilšpapīru paplašināju līdz vajadzīgajam izmēram un ar līmi nostiprināju, jo uzgriezni tam štruntam nesanāks uzskrūvēt. Protams atkal nedaudz dejas ar drāti lai vadus izķeksētu. Bet izdevās viss kā plānots - kamēr otra puse šnāc miegā varu skatīties filmas no USB un ar austiņām emotion un varbūt kādam idejai der šāds variants.

128 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

gudrs cilvēks vienmēr kaut ko izdomās, malacis!!!

2 0 atbildēt
Vnk ideali.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt