local-stats-pixel fb-conv-api

Bumbiņas...5

72 5

Sveiciniņi visiem!

Sen neesmu neko rakstījusi un tāpēc nolēmu uzrakstīt kā pagatavot vannas bumbu.

Šitajām bumbiņām + ir tas, ja nesanāk var pievienot dažas lietiņas, kas katram spokam ir mājās un sanāk vannas sāls, pulverveida bumbiņa, vai skrubītis.Tā var būt arī jaunāgada dāvana. Nu labi, sāksim ar to, kas būs vajadzīgs.

Četrām bumbām vajadzēs:

Soda (4,5 ēd.k)

Citronskābe (4,5 ēd.k.)

Sāls (2/3 no 1ēd.k)

Cukurs (2/3 no 1 ēd.k)

Aromātiskā eļļiņa (apm. 6 pilieni)

Eļļa (Der piem. Plūmju kauliņu eļļa vai parasta bez smaržas) (Pēc sajūtām, bet lai masa nekļūst smagnēja)

Trauciņš vai formiņa( var ņemt glāzīti, bet tad sanāks plakana)

Un vēl kādas sastāvdaļas atšķirība no tā, ar ko vēlies bumbu.(neņem svaigu citrona vai mandarīna miziņu, vai kko slapju, jo tad sanāks plācenis)

Sajaucam vispirms sāli ar cukuru atsevišķā trauciņā.Pēc tam traukā izsijājam caur sietiņu sodu un citronskābi(ja nav sietiņš ar karoti var izspaidīt sodas kunkuļus) Kārtīgi samaisām.Pieliekam klāt sāli ar cukuru. Atkal samaisām. Pēc tam rūpīgi izspaidām bedrīti, lai redz trauka dibenu. Tur iepilinam aromātisko eļļiņu un ātri, rūpīgi iemaisām, lai nesākas sodas putojošais efekts. Ja sākas, pēctam pasatāstīšu. Pielejam eļļu, bet lai masa nekļūst smagnēja(Ja kļūst stāstīšu vēlāk.) Iemaisām.Tagad paņemam atsevišķu trauku un ieliekam apm. 1,5 ēd.k. masas. Sajaucam ar sastāvdaļu, ar kuru vēlamies bumbu. Ielikam formiņā un saspaidām. der stampiņa vai kkas tāds. Ar rokām gan nevajag. Tad izklājam folliju un izkratām bumbiņu uz tās lai nožūst. Jo ilgāk gaidīsi, jo cietāka un labāka būs.Jāgaida vismaz 24h.

Ja sāk putot vari pievienot kafiju vai kko tādu un būs skrubītis.

Ja par smagu, pieliec 2 ēd.k. sāls un būs vannas sāls.

Vari exsperimentēt un radoši izspausties, gan sastāvdaļu pievienošanā, gan iepakojumā! BRĪDINĀJUMS! - Tikai dāvanu papīrā tās atstāj eļļas pēdu nospiedumus.

Labu veiksmi un izdošanos!

72 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Šitāds raksts jau bija, tikai ar bildēm. :) -

2 1 atbildēt

Izmēģināju! Man ļoti patika un iesaku citiem to izmēģināt!  ++

1 0 atbildēt