local-stats-pixel fb-conv-api

52 nedēļu naudas krāšanas izaicinājums.35

363 1

Sveiki visiem svētki jau garām un jāsāk dzīvot prātīgi un krāt naudu uz dažādām sev svarīgām lietām. Šeit jums būs aizraujoš izaicinājums sakrāt to.

363 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Diezvai kādam latvietim būs ap 200 eiro, ko iemest tur pēdējos mēnešos! emotion 

27 0 atbildēt

Pagājušo gad, peļņa vidēji mēnesī 600, pa gadu iekrāju vairāk ka1000 euro, neskaitot ka jāmaksā par dzīvokli, ceļa nauda darbam utt.

Galvenais ir apņemšanās, veidu kā iekrāt, pats izdomāsi.

25 0 atbildēt
Ideja laba ,bet priekš Latvijas pa šerpu .
21 1 atbildēt

Kuram decembrī atradīsies 202 eiras, ko tur iemest?

20 1 atbildēt

nu nu, parasti uz gada beigām ir lielākie izdevumi, decembrī iemest 52 euro un nākamajā brīdī izņemt. ahūna krāšana. Es pers. krāju tā, kad vairāk naudas, vairāk iemetu, kad mazāk, attiecīgi pēc iespējām. Cik pa šiem gadiem tur ir, nav ne jausmas, kad nevarēs vairs iestumt, ta nāksies sasist ruksi.

5 0 atbildēt

Beidzot kaut kas prātīgs! Aicinu visus sekot piemēram. Krāt ir stilīgi, tas dod drošības sajūtu un neatkarību. Pirkt lētus krāmus ir dumji! Naudu jātērē lietās, par kurām tu priecās gadiem vai pat visu mūžu.

Es, kā parasts strādnieks, krāju 7 gadus un uzcēlu māju bez kredītiem.

4 0 atbildēt
Priekš skolēniem laba ideja krāšanai - sākt ar 10 centiem, 20, 30 un tā tālāk. Gada laikā sakrājot 137 vai cik tur tos eiro. emotion)
2 0 atbildēt

Vajadzētu randomizēt tos skaitļus. Tā, lai katrai nedēļai gadījuma veidā atbilstu vērtība no 1 līd 52. Būtu arī interesantāk - kad ieraugi, ka nākamnedēļ jāiemet 52 eiro, tad sāc domāt, kā sataupīt tik daudz 7 dienās.

3 1 atbildēt

Es daru tā, ka lieko sīknaudu, kas man makā ir - vai tie būtu daži centi vai eiro, dažas reizes mēnesī iztukšoju krājkasītē. Tā arī iekrājas laba summa. emotion

1 0 atbildēt

Katrs jau var mest naudiņu tik daudz, cik ļauj viņam tas maciņš. emotion Pašam ir izdevies katru mēnesi iekrāt kādu summu un gada beigās ir labs iekrājums.

0 0 atbildēt

jaa, pa gadiem. Es darīju viltīgi emotion Izmakarēju visu pa spraugu ārā un iedevu druškai lai samaina un sastūkā atpakaļ, bet nesaka cik tur ir. Nu un pat ja kautko noblēdija, kas maz ticams, dies a viņu. Toties ruksis pilnāks gan rādās.

0 0 atbildēt

Cik tad Tev ir alga?

0 0 atbildēt

Tādu skopuli neviena sieviete negrib! Paliksi mūžīgi viens ar savu "naudu" emotion

0 0 atbildēt
Diezgan interesants veids, bet nez vai dažiem tas izdosies, jo parasti kads sakraj 10€ un viņam ir tāds kārdinājums to izņemt, ka neka savādāk nevar. Bet, par ideju + , varbut pamēģināšu es ar tikai mēnesī cik es metīšu ;dd
0 0 atbildēt

Njā... man kā skolniecei, kas vēl nepelna, laikam nebūs tik daudz naudas, ko iemest...emotionemotion

0 0 atbildēt

To pašu tikai ar centiem emotion

0 0 atbildēt

jādabu tāda krājkasīte, kurā var tikai likt iekšā un nevar dabūt ārā bez vardarbības ;D Jāuzmetina no tērauda xD 

0 0 atbildēt

Es tā arī izdarīju, atmetu smēķēšanu un katru mēnesi to naudu lieku burkā ar uzrakstu TATTOO MONEY emotion

1 1 atbildēt

tieši šo variantu es šogad darīšu emotion pirmā monētiņa jau ir iekšā

0 0 atbildēt

Un pa tiem 1400 eur dāvanas Ziemassvētkos nopirkt visiem mīļajiem un vēl kkur tepat latvijā aizbraukt pačilot pirtī.. nice

0 0 atbildēt