local-stats-pixel fb-conv-api

3D drukātājs saimniecībā - pakaramais āķītis.13

172 1
Nav aiz kalniem tas laiks, kad katrā saimnieciska cilvēka darbnīcā būs 3D drukātājs. Gluži kā praktiska cilvēka garāža nav iedomājama bez skrūvspīlēm, metināšanas aparāta vai urbjmašīnas tā arī 3D printeris kļūs par praktiska cilvēka neaizvietojamu instrumentu remontdarbos un saimniecībā nepieciešamu lietu izgatavošanā.
Līdz ķeras klāt kā nopietnāka printēšanai vajag izdrukāt kilogramu ar visādiem nieciņiem draugiem un radiem, līdzīgi kā parasto printeru īpašnieki izpalīdz saviem tuviniekiem ar tekstu drukāšanu. Daudziem gribas redzēt kādu praktisku pielietošanas piemēru, jo ir radies priekštats, ka 3D printeris tāda rotaļlieta advancētiem bērniem vien ir. Praktisks piemērs no dzīves - pakaramais āķitis liekšķerei. Uz tādu vienkāršu priekšmetu projektēšanu aiziet dažas minūtes un tiek gūta pieredze un iemaņas sarežģītāku priekšmetu projektēšanai.


172 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tagad tik jācer, ka tavi vecāki sērfos Spokus un ieraudzīs tavu komentāru emotion

8 0 atbildēt

Pagaidām štruntus var tik printēt gaidu kad sāksies moments kad varēs printēt hamburgerus emotion

3 0 atbildēt

Nagla arī būtu pildījusi to pašu funkciju!

1 0 atbildēt

Es biju domājis, ka gludākam jāsanāk. Maz pikseļu, vai kā viņus tur uz 3D sauc ?

0 0 atbildēt

principā pats printeris nav tik dārgs, kā varētu likties. vismaz manuprāt. tā, tipa, aukla no kuras tiek taisīts priekšmets ir relatīvi padārga.

0 0 atbildēt