local-stats-pixel fb-conv-api

mans ceļojums uz Emirātiem.20

233 6

Tālajā 2008. gadā es nokļuvu AAE [Emirātos]. Teikšu godīgi - iespaidīgs ceļojums. Tuksneši un oāzes [mākslīgas, dabīgas], milzīgi debesskrāpji , zelts, platīns, lielveikali. Es pietam tur iemaldijos tad, kad viņiem bija sen nebijis notikums - lietusgāzes. viens pārdevējs teica, ka viņš strādājot teju 10 gadus, bet lietus tik pirmo reizi nolijis. Pāris dienas nolija un šiem jau liela mēroga plūdi. daudzas mašīnas noslīka un tika pamestas peļķes vidū [nu mašīnas viņiem tāds sīkums vien i'] :D

Tur sanāca redzēt pašas dārgākās mašīnas, kas viņiem maksimums 2 gadus ir un tad vairs nav lietojamas, jo redz novecojusi tehnika :D Tajā laikā sastrēgumos cilvēki sēdēja divas h, ko LV var izbraukāt pa maksimums 15 minūtēm, tādēļ daži čaklākie cēlās agrāk un uz darbu brauca ap 5ciem, lai nokļutu laicīgi. un tad pie darba gulēja mašīnās vai darbavietā, ja kādam paveicās. Gājēju celiņus nekur tā isti neredzēju [pie manas viesnīcas Dubajā]. pārvietošanās pārsvarā notika ar auto. takši nenormāli lēti bija un uz lielveikaliem no viesnīcas veda bezmaksas busiņi. Tajā laikā liels brīnums likās fotoradari, jo LV tādi vēl nebija, bet šiem uz katra krustojuma. Viens vietējais man pat nodemonstrēja, kas notiek, ja pārsniedz ātrumu [ok..itkā es to teorētiski nezinātu..bet jauki ieraudzīt praksē]. zibsnis un pēc pāris dienām uz dzīves vietu atnāk paziņojums par sodu 200 eiro apmērā. ok.cilvēkam laikam naudu nebija, kur likt. Un tad vēl secinājums par ceļiem - tie ir bez bedrēm. idēāli. nekur piesieties i' nevarēja. un labākie braucieni nakts stundā, jo tad nav daudz mašīnas un var arī ieraudzīt apkārtni. žēl tik, ka neko nelikumīgu izdarīt nevar. visur tu tiec novērots.

« 1  2  3 »
233 6 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

es ticu, ka arī es kādreiz aizbraukšu tālāk par veikalu

25 2 atbildēt

riktīgi interesanti

3 0 atbildēt

Apvienotie Arābu Emirāti, nevis emerāti.

2 0 atbildēt

ari pats paris gadu atpakal biju, kad tikai bija plans par pasaules augstako celtni, bet tik un taa viss bija tik iespaidigs, ka parejas pasaules valstis tikai ir nieks!

1 0 atbildēt

favorītgalerija!

1 0 atbildēt

Vismaz kādam te ir normāla kamera emotion

1 0 atbildēt

Es arī.... gribu.... gribu... gribu... 

0 0 atbildēt

Es arī tur uzcelšu sev kādu mājiņu. emotion

0 0 atbildēt

Nevar neielikt +

Interesanti palasīt.

0 0 atbildēt

Cik šāds ceļojums izmaksāja?

0 0 atbildēt

Eti Salat blje! :D 

0 0 atbildēt

Pa skaisto !   Rakstiņš dikti interesants   emotion

0 0 atbildēt