local-stats-pixel fb-conv-api

Youtube.com musicians - David Sides0

Šis raksts ir par kādu klavierspēles virtuozu , kurš guvis pasaules slavu un ielauzies ASV muzikas industrijā pateicoties youtube.com.

Davids Sides ( Youtube.com atrodams kā kemlye1 ) klavieres spēlē jau kopš 10 gadu vecuma un ir apveltīts ar fantastisku muzikālo dzirdi , viņam nav vajadzīgas notis, lai nospēlētu kādu skaņdarbu , pietiek vien pāris reizes to noklausīties , lai radītu to no jauna spēlējot klavieres.

Pasaules slavu Mr.Sides`am atnesa dziesma “Apologize” , kuras kaverversiju noskatījās vairāk kā 9.5m cilvēku visā pasaulē.Visai pasaulei viņš ir pierādījis , ka arī akustiskā mūzika var būt moderna , klausāma un populāra- tieši tādēļ viņam ir vairāk kā 300 000 sekotāju , no kuriem liela daļa ir jauniešu . Par saviem skandarbiem David Sides izsakās sekojoši - “Mozart Gone Hip-Hop, Pop and R&B” , jo tieši šis vārdu salikums raksturo to , ko viņš dara . Viņa repertuārā ir tādu dziesmu kaverversijas kā Rihannas "Umbrella" ar 4.5m skatījumu , Usher ft. Young Jeezy " Love In This Club " 4m , Linkin Park "In The End" 4m , Kanye West dziesmu popūrijs 4m , kā arī daudzu citu pasaulē slavenu mākslinieku dziesmu kaverversijas (Akon , Ne-yo , T-Pain , Chris Brown , Ciara , Omarion ,Justin Timberlake , Lil Wayne) Viņa jaunākais video ir Lady Gagas dziesmas "Paparazzi" kaverversija.

Vairāk informācijas :

http://www.youtube.com/user/kemlye1

 

 

http://themusicofdavidsides.com/

www.myspace.com/davidsides

www.twitter.com/davidsides











6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000