local-stats-pixel fb-conv-api

Yngwie J. Malmsteen11

Līdz šim nav izvēlēts viens konkrēts pasaules labākais ģitārists. Katrā mūzikas žanrā ir vairāki labākie. Šis raksts ir par ģitārspēles meistaru, kuru es uzskatu par labāko klasiskajā Heavy Metal žanrā - Yngwie Johann Malmsteen.

Patiesība nedomāju, ka man būtu baigi daudz jāstāsta par viņa dzīvi un veikumiem. Tie, kas ir kaut cik pazīstami ar ģitārspēli, noteikti tāpat jau diezgan daudz zina par šo ģēniju. Var būt pat vairāk, nekā es. Bet nu tomēr, īsumā:
Yngwie Johann Malmsteen (īstais vārds Lars Johan Yngve Lannerbäck) ir dzimis 1963. gada 30. jūnijā. Viņš ir zviedru ģitārists, komponists, multi instrumentālists un grupas līderis. Malmsteens kļuva pazīstams 1980-to gadu vidū ar savām augstas sarežģītības pakāpes neo-klasiskā metāla kompozīcijām. Savas mūzikas radīšanā Malmsteens iedvesmojas no tādiem ģēnijiem, kā Niccolo Paganini un Johann Sebastian Bach. Tas ir ļoti jūtams, klausoties viņa majestātiski skanošos ģitārsolo. Savas karjeras laikā ir izdevis daudzus albumus, četri no kuriem (Rising Force, Marching Out, Trilogy, Odyssey) tika ierindoti vislabāk pārdoto albūmu TOP 100. Ir sadarbojies ar neskaitāmām Heavy Metal un Rock megazvaigznēm.
Sakarā ar to, ka rakstam var pievienot tikai 5 video, varu Jums parādīrt tikai pavisam nelielu daļiņu no viņa meistarības (patiešām ĻOTI, ĻOTI NELIELU). Bet nu es ceru, ka no manis pievienotajiem 5 video vismaz kaut kāds pozitīvs priekšstats radīsies. emotion










16 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Piekrītu krovlijam. Vispār, jau man liekas, ka labākie ģitāristi jānosaka, likot tos atsevišķās kategorijās. Piem, pa katru desmitgadi, dažādiem mūzikas žanriem utt. Noteikti +
2 0 atbildēt
Skaisti kapā čalis.
1 0 atbildēt
Vispār jau Yngwijs spēlē power/neo-classic metālu, nevis heavy. :) bet jā, viņš ir ļoti labs, man ir orķestra DVD ar viņu un pāris albūmi kompī. :)
1 0 atbildēt
čalis skalda un valda pār ģitāru emotion
1 0 atbildēt
krepechux, nu tieši tā. Jēdziens "labākais ģitārists" ir relatīvs. Katrs pats sev izvēlas pašu labāko. Un personīgi priekš manis IJM ir the best. emotion Kas attiecās uz Hendrixu, tad ir redzēti tādi "īpaši advancēti" jaunieši, kuri nezina nevienu Hendrixa dziesmu, bet tanī pat laikā apgalvo, ka viņš ir labākais ģitārists, jo vectēvs tā teica. emotion Piekrītu tiem, kuri saka, ka Hendrix bija labākais tajā laikā, kad viņš bija. Bet tas bija ļoti sen, laiki mainās un mūsdienās ģitārspēle jau ir daudz attīstītāka.
1 0 atbildēt
fakin dievs :o
1 0 atbildēt
Mr. Crowley , Tev bija taisnība emotion
1 0 atbildēt
Hendrix ir leģenda. Savā ziņā viņš patiešām ir labākais, jo izcēlās ar savdabīgu ģitārspēles tehniku laikos, kad ģitārspēle nebija tik labi attīstīta, kā mūsdienās. Viņš bija galvas tiesu pārāks par citiem. Bet, no otras puses - ja salīdzina mūsdienu ģitārspēles meistarus ar Hendrixu? Paverās pavisam cita aina. Viss ir relatīvs. Tādēļ jau ir tā, ka katram pašam ir savs labākais ģitārists. Pie kam, kas ir Ultimateguitar.com un visi tamlīdzīgie, lai varētu OFICIĀLI, VISAS PASAULES VĀRDĀ atzīt kādu par labāko??? Tas ir stipri apšaubāmi.
1 1 atbildēt
Lady, kas attiecas uz smago mūziku, uzticies man. emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Īstenībā ir. Ultimateguitar.com un visos citos, ka VISU LAIKU LABĀKAIS ĢITĀRISTS atzīts Jimmijs Hendrix. emotion
0 4 atbildēt