local-stats-pixel fb-conv-api

Vitamin String Quartet4

5 0
The Vitamin String Quartet ir kolektīvs no Losandželosas, sastāv no stīgu mūziķiem un producentiem / arandžētājiem, kas reģistrēti Vitamin Records ierakstu kompānijā. Mūziķi, kas ir spēlējuši Vitamin String kvartetā ir sadarbojušies arī ar tādiem māksliniekiem kā A Perfect Circle un Kristina Agilera, un uzstājušies dzīvajā ar Džimmiju Peidžu, Robertu Plantu un The Dixie Chicks.

The Vitamin String Quartet spēlē dažnedažādus koverus,veido viņu tribūtus no plaši pazīstamiem māksliniekiem un grupām,lielākoties roka žanram.

Viņu kartotēkā ietilpst tribūti Linkin Park, 30 Seconds To Mars ,Coldplay, AC/DC, Avenged Sevenfold, Paramore, Green Day, Radiohead, Muse, SOAD, The Darkness,arī tribūti twilight,guitar hero soundtrackiem un daudzi,daudzi,neskaitāmi daudz citu,(sīkāk : http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_String_Quartet , un daudz mūzikas arī http://www.youtube.com/user/VitaminStringQuartet )
Jaatzīst,ka viņu koveri skan tiešām skaisti emotion un liek populārām dziesmām izklausīties tā it kā tās jau no sākuma būtu sarakstītas tieši stīgu kvartetam.
Visus tribūtu diskus iespējams arī iegādāties ,piemēram savas mīļākās mūzikas grupas albūmu stīgu kvarteta izpildījumā.Jauki,vai ne tā?











5 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
paldies :)
2 0 atbildēt
Vienmēr laipni. Nav viņi sevišķi populāri,tāpēc domāju,ka varētu ar viņiem iepazīstināt spoku publiku.(:
1 0 atbildēt

atbildot uz Mafia komentāru "Vienmēr laipni. Nav viņi sevišķi populāri,tāpēc... " Tā bija laba doma, paldies Tev emotion

1 0 atbildēt
niiice
0 0 atbildēt