local-stats-pixel fb-conv-api

The big empty.0

17 0

Kārtējā ''turtaknevarnekosaprast'' filma no manas puses.

Šoreiz stāsts ir par kādu neveiksmīgu aktieri Džonu, kas iekritis diezgan lielos parādos. Kādu dienu viņa dīvainais kaimiņš piedāvā visai izdevīgu piedāvājumu. Jānogādā koferis mazā pilsētiņā, kas atrodas kkur tuksneša vidū, par to saņemot 27 000$. Džons piekrīt un tiek ierauts savādu notikumu virpulī.

Tur ir moteļa īpašnieks ar metāla plātni galvā, zils koferis, kuru nekādā gadījumā nedrīkst atvērt, boulinga soma ar, iespējams, cilvēka galvu iekšā, maniakāli greizsirdīgs džeks, meitene, kurai ļoti patīk ''Jack Daniels'' ar putukrējumu, jo tas padara viskiju saldu un lipīgu, dīvains cilvēks, kas sauc sevi par kovboju un attiecīgi arī uzvedās, prostitūta, kas atzīstas, ka no seksa sasodīti nogurst kājas, FIB izmeklētājs, kas drīzāk varētu būt aktieris, nevis izmeklētājs, cilvēku pazušana tuksneša vidū, citplanētieši, kuri zog spermu un olnīcas, lai izveidotu savu rasi un zila acu krāsa, kas parādās pēc tam, kad tev iedur kaklā.

Visā visumā smieklīga filma, kurā neko līdz galam īsti nepastāsta. Iesaku tiem, kam patīk drāmas, komēdijas, fantastikas un nedaudz trillera mikslis. Nav nekāds šedevrs, dzīves jēgu tajā neatradīsiet, bet labi pavadīsiet laiku, tas tiesa.

Skatāma ar alu un draugiem, kā vakara iesākums, lai pēc tam dotos ielās un vietējā bārā varētu stāstīt tikko satiktai meitenei, ka ''VIŅI mūs novēro...'' 

Pērles:

Džons: ''Nē, Den, es šeit esmu, lai nogādātu noslēpumainu koferi prostitūtu slepkavam - kovbojam, kurš man par to iedos 27 000$. Tam visam pa virsu, zem izlietnes man glabājas kaimiņa galva, kas paslēpta boulinga somā.''

Dens: '' Paskaties uz šito- tā ir citplanētieša kāja...''

Džons:'' Izskatās pēc vistas kājas.''

Dens:'' Nujā, garšo arī kā vista.''

 

Ar nosaukumu ''the big empty'' ir izlaistas vairākas filmas. Šī ir 2003.gada.



17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
imdb
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000