local-stats-pixel fb-conv-api

The Vampire Diaries9

35 4

Sižets: Četrus mēnešus pēc traģiskās autoavārijās, kurā gāja bojā viņu vecāki, 17 gadus vecā Elēna Gilbērta un viņas 15 gadus vecais brālis, Džeremijs, joprojām pielāgojas ļaunajai realitātei – vecāku vairs nav. Elēna vienmēr ir bijusi zvaigzne – skaista, populāra un saistīta ar skolu, draugiem, bet tagad viņa cenšas slēpt savas bēdas no pasaules. Elēna un Džeremijs tagad dzīvo ar tanti Džennu, kas cenšas būt ideāla, lai spētu pēc iespējas labāk aizstāt viņu vecākus…
Elēnas labākā draudzene ir Bonnija, Karolina un bijušais draugs Mets. Džeremijs lieto narkotikas, lai remdētu savas sāpes. Džeremijs arī cenšas saprast, kāpēc Meta māsa, Vikija pēkšņi noraida viņu un satiekas ar Taileru.
Skolai sākoties, Elēna un viņas draugi ir fascinēti redzot skaistu un noslēpumainu, jaunu studentu vārda Stefans. Starp Stefanu Salvadoru un Elēnu uzreiz rodas dzirkstelīte. Taču Stefanam ir noslēpums – viņš ir vampīrs, ko, protams, viņš nemaz netaisījās atklāt Elēnai, jo vēlējās dzīvot parastu dzīvi. Bet viss strauji mainās, kad kādas ballītes laikā tiek sakosta Vikija, un viņa apgalvo, ka to izdarīja vampīrs.
Baidoties, ka visi uzzinās, ka viņa nemelo, Stefans atgriežas mājās un atrod savu vecāko brāli, Deimonu, kuru viņš nav redzējis 15 gadus. Deimons arī ir vampīrs, un abu starpā ir rūgta attiecību vēsture. Stefans dzer dzīvnieku asinis un nav tik ļauns un neželīgs kā brālis Deimons, un viņš to redz, tāpēc par visām varītēm cenšas traucēs Stefanam būt laimīgam ar Elēnu, kura ir tik līdzīga Katrīnai, kurā, pirms vairāk kā gadsimta, bija iemīlējušies abi.
Balstoties uz grāmatu sēriju, kuru sarakstījis L.J. Smits Vampire Diaries tiek ekranizēts sadarbībā ar Warner Bros televīziju un CBS Television Studios. Scenārija veidošanā piedalās Kevin Williamson ( “Kliedziens”, “Dawson’s Creek”), Džūlija Pleca ( “Kyle XY”, “Wasteland”), Leslies Morgenšteits ( “Gossip Girl”, “Private”) un Bobs Levijs ( “Gossip Girl”, “Privilēģijā”). Markuss Siega ( “Dexter”).

Verdikts un Vērtējums: Šoreiz nedaudz savādāka pieeja aprakstam un vērtējumam… tātad, grāmata, pēc kuras arī tika ekranizēts šis sēriāls, ir izdota pirms Krēslas (Twilight), tāpēc, arī šis seriāls nebūt nav uzskatāms par kārtējo Vampīru drāmas rimeiku… Tajā, starpcitu, arī tiek nedaudz pasmīkņāts par Krēslu… Lai arī, sākumā, skatoties pirmās sērijas, biju skeptiski noskaņots, jo tā vampīru tēma īpaši nesaista, tomēr, seriāls bija aizraujošs, līdz brīdim, kad pārvērtās par tādu kā ziepeni, bet tas notiek ar daudz seriāliem – Izlaušanās (Prison Break), Izredzētie (Heroes), Nip/Tuck (Mākslīgais Skaistums), 90210 (Beverihilza), Džeriko (Jerico), Terminators – Sāras Konoras hronikas… utt. Bet lai vai kā – tie tomēr ir skatāmi. (Taču tie jau tiek raidīti paprāvu laiku, tāpēc pie to aprakstīšanas nepieķeršos…). Tātad vērtējums, tieši šī žanra (Vampīri u.c mošķi), seriālam – 9.5/10. Kaut kas, tomēr, pietrūkst.

ļoti patīk šis seriāls  citās sērijas apraudāties varētu  esmu noskatijusies jav 15 sērijas. 

Reklāma
35 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Es arī šī seriāla fane. Nav gan mans mīļākais seriāls, bet paskatīties var :) Ja gribas ko asāku par vampīru tēmu, tad iesaku true Blood ;)

3 0 atbildēt

"Lai arī, sākumā, skatoties pirmās sērijas, biju skeptiski noskaņots, jo tā vampīru tēma īpaši nesaista, tomēr, seriāls bija aizraujošs, līdz brīdim, kad pārvērtās par tādu kā ziepeni.."

izrāvi man vārdus no mutes :)

2 1 atbildēt

seriāls patīk, raksts gan nē

1 0 atbildēt

gribas jau otru sezonu. interesants seriāls.

1 0 atbildēt

noskatiijos laikam lidz kkaadai 15 seerijai, un tad sapratu, ka tomeer nekas labs tur nav :/ visu laiku malj vienu un to pashu...

0 0 atbildēt

Es mīlu šo seiālu!!!emotion

0 0 atbildēt

jā, seriāls tiešām labs. :)

2 3 atbildēt

Kopš kuriem laikiem vampīri izskatās pēc "saldajiem"?

Skatoties uz trešo bildi, nāk prātā anekdote: "Kāpēc saldajiem vienmēr ir blakus meitenes? - A kas tad cits viņus aizstāvēs?" emotion

0 4 atbildēt