local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 Filmas par 2. Pasaules karu.13

54 2

Tuvojas Uzvaras diena, kad krievu tautības cilvēki svin kara uzvaru, dodu garantiju , ka būs atkal daudz diskusiju, kuras bieži vien neatbilst patiesībai, tādējādi devu iespēju uzzināt kaut ko vairāk par 2. Pasaules karu. Dažādas interpretācijas, dažādas pasaules vietas, dažādi skatījumi, bet mērķis filmām viens - parādīt kā tad izskatījās karā, kā jutās cilvēki utt.

P.S Tas ir mans subjektīvais viedoklis, nerakstīsim , ka tas un tas ir labāks, bet gan argumentēti pastāsti kāpēc tev patika tieši ši filma, nevis tā.

 

Ja raksts tiks labi atalgots ar + , tad iespējams katru nedēļu papildināšu ar jauniem topiem, piem. labākās drāmas, komēdijas, utt. Pašlaik ir ideja izveidot TOP 10 Gangster Filmas.

54 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

atbildot uz chapasls komentāru " atbildot uz JurisEksplozijs komentāru " Pērlh... " Un Enemy At The Gates, būtu piemērotaks nekā Inglorious bastards

2 0 atbildēt

Skaidrs ar jums visiem, nav jēgas vairs tādus taisīt, visi uzskata, ka viņi zina labākas, kā jau teicu tas ir mans subjektīvs viedoklis, un kaut kāds iemesls jau ir, ja jūsu nosauktās filmas neatrodas MANĀ topā.

2 0 atbildēt

Soviet story vismaz visi notikumi ir atspoguļoti precīzi, bet protams citas tautības pārstāvji teiks ka tie ir pilnīgi murgi :D

1 0 atbildēt

Ļoti patīk filmas par karu, it sevišķi II pasaules karu! Walkīra ir interesanta tādēļ ka nav tikai "plika" šaudīšanās.

Kādēļ nav ielikta filma "Glābjot ierindnieku Raienu"??!! Manuprāt tā bija ļoti laba filma!

1 0 atbildēt

es protams pārkāpšu tavu p.s. un teikšu,ka " Walkiria"  vietā labāk būtu derējusi " The Pianist", bet nu jā.. :)

 

Par Soviet Story un Katyn varu piekrist. ļoti labas filmas.

0 0 atbildēt

atbildot uz Nefretete komentāru " es protams pārkāpšu tavu p.s. un teikšu,ka " ... " Tādu es pat neesmu redzējis, vajadzēs paskatīties ;)  

0 0 atbildēt

Interesants WW2 filmu un seriālu tops. Esi sajaucis dokumentālās filmas ar holivudas projektiem. Jebkurā gadījumā arī daudzas filmas kas nav dokumentālās dod priekšstatu par to kā tolaik norisinājās notikumi. Soviet story - ļoti spēcīga filma. Arī Schindlers list, Ser Untergang, Valkirie, Inglorious bastards noteikti ir pelnījušas lai viņas noskatās :)

+ par rakstu.

0 0 atbildēt

atbildot uz JurisEksplozijs komentāru " Pērlhārbora? Nopietni? Un kur pie velna ir Gl... " Ja godīgi neesmu redzējis.  

0 0 atbildēt

daļu esmu redzējis man patīk :)

0 0 atbildēt

Hitler: The Rise Of Evil ak jel, kas par murgu, tad jau Inglorious Bastards bija precīzāks Hitlera atveidojums

 

 

0 0 atbildēt

Soviet Story - *cionāla filma :(

0 0 atbildēt

pilniigi piekriitu par pirmo vietu!!!! ;)

der untergang- ljoooooti laba :)

krievu- lielaakaa dalja suudi :p

0 0 atbildēt

 

ļoti laba filma pa 2. pk ir "idi i smotri" uzņemta 1989 gadā, tiešām laba, bet arī smaga, tur ir par  vācu ss vienībām, kas izkāva cilvēkus  emotion

0 1 atbildēt