local-stats-pixel fb-conv-api

Smieklīgākā filma pasaulē13

60 12

 

Tiešām slikta ģimenes filma -  "Catch that kid" , bet tā nu sanāca, ka es šo "jauko" ģimenes filmu noskatījos un ievēroju šo un to.

imdb vērtējums 4.7/10  2,851 votes  Es personīgi tik daudz nedotu jo filma tiešām drausmīga, bet šis raksts nav par to cik slikta tā ir bet gan par to ka uz šo filmu var paskatīties arī no komiskās puses. Īsuma ši filma ir par to kā meitene un divi viņas draugi apzog savas mātes projektēto banku lai palīdzētu savam tēvam kurš ir uz miršanas gultas(pieņemsin ka patsmitnieki varētu būt tik stulbi lai domātu ka varētu ar to tikt cauri sveikā)

Tad nu tā šeit būs dažas lietas ko es nesapratu un kas man likās diezgan interesantas

 

~Bankai ir 3apsargi (viens vārtu sargs, viens praktikants(viena no tiem draugiem bralis) un viens pasists apsargs)

~Nepabeigtā bankā ar 3 apsargiem atrodas vairāk nekā 25 miljoni dolāru (jā tiešām gudri)

~Bankas seifu izvietojums ir ģeniāls- galvenais seifs karājas gaisā nezcik metru augstumā (ko vel var saprast) bet apkārt gar sienām ir seifi kurus atver ar podzinu palīdzību un man radās jautājums. Kādā  veidā var piekļūt šiem seifiem???? varbūt aizkadrā palika pacēlājs???? ak jā telpa tika parādīta no visiem leņķiem. Tad varbūt sie seifi iebīdās grīdā līdz vaidzīgajam līmenim??? Jā ļoti ekonomiski izlietota vieta hidrolikai un visam pārējam arī zemākajās telpās.

~Bankā  bija arī normāli seifi, bet ak tu neraža telpā kur atrodas šie seifi ir ideāls zagļu ceļš- iemūrēta truba(cipa būvgružiem, bet kapēc iemūrēta?) kur pat krietni paēdis cilveks varētu noslidināties lejā vai uzrāpties augšā un,ak va,i šī truba ved tieši uz stāvvietu

~Interesants fenomens- automātiskās durvis vaļā veras vienā acumirklī bet kad ieslēgusies trauksme verās ciet tik lēni, cik vien iespējams

~Gīda šajā bankā bija ļoti interesanta. Vietām bija jauki ieslīpumi pa kuriem šie sīkie ļoti efektīvi slīdēja bēgot, bet ja tā padomā kāpēc bankā, ceļā uz banku ir šādas vietas??? ĀĀĀ es zinu lai tad kad uz seifu tiek nests kautkas ļoti vērtīgs un trausls bankas darbiniece var paslīdēt, nokrist, sadauzīt šīs mantas un savu seju.

~Novēošanas kameras šaja bankā arī bija smieklīgas ņemot verā ka tās bija domātas seifa aizsardzībai. Kamerai lai ieslēgtos vajadzīga vesela sekunde kas nozīmē ka šīm kamerām var mierīgi paskriet garām un tās tevi pat nepamanīs, bet ko tie sīkie dara? kā tiko kamera viņus pamana viņi apstājas un gaida kamēr tā izslēgsies un tikmēr viņus var jauki pavērot apsargu monitoros

~Šai meitenei ir arī mazais brālītis (es domaju vairāk par četriem gadiem viņam nebija) un pedejā brīdī noskaidrojās, ka šis bralītis būs jāpieskata un viņa paņem brālīti līdzi uz bankas aplaupīsanu (gudrāk ,manuprāt būtu tam sīcim sapirkt našķus ieslēgt televizoru un ieslēgt vinu taja istabā un varu deret ka viņs pat nepamanīs)

~viņu bēgšanas plāns bija ar kartingiem un pēkšni vienam no to čaļu kartingiem beidzas benzīns (jā nu dien. cilvēks māk noņemt liekas kartinga detaļas uzlikt nitro un citas sistēmas, bet nemāk ieliet benzīnu)

~un mans mīļākais kā meitene ieķeras 2cm platā maliņā krītot no 2 metru augstuma un noturas (izmantojot tikai pirkstu galiņus)(nu labi pieņemsim ka tā bija veiksme+adrenalīns) nu bet kad viņa pievelkas šādi turoties, tad turas tikai ar vienas rokas pirkstu galiņiem ievada vairakas reizes seifa kodu tas jau ir par daudz jo pat cilveki, kas speciali trennējas notureties šādās vietās to nevar paveikt, bet te viena sīkaļa to mierīgi paveic.

Nobeigumā gribu teikt, lai neļaujat saviem bērniem skatīties šādas filmas jo arī viņi var iedomāties ka ir kautkādi superbērni

60 12 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Brīnums, ka komentāros nav sarosijušies ar Krēslu apmātie - galvenā sīkaļa tak ir Kristena Stjuarteemotion

Man arī filmu ir gadījies noskatīties.... Varu tikai piekrist ši raksta autora viedoklimemotion emotion

4 0 atbildēt

+ vēl aplaupa viņas darba vietu. viņas seja pat atplauka, nevis otrādi.

3 0 atbildēt

kkada hujna sitā filma.

2 0 atbildēt

jā, šie momenti, ''ipaši pēdējais bija visai ''ticami' :D

vēl varēji piebilst, ka beigās par to, ka sīkie ar nezcik tūkstošiem somā  uz saviem kartingiem aizbēg no mentiem, ieskrien slimnīcā un mēģina savu nekustīgo tēvu kkādā veidā aizvest uz dāniju. 'četri sīkie melnos kostīmos un 25 tūkst $ cenšas nemanīti izkļūt no slimnīcas kad tur ārā viss ir pacelts kājām gaisā. jā, nekādā gadījumā nebūtu uzkrītoši. nemaz.

māte acumirklī izdomā neticami stulbu atrunu un citi tam notic un bērniem nekas par to nav. māte pat necenšas nolamāt bērnus kuru lai arī centās glābt meitenes tēvu un viņas vīru, tomēr riskēja ar visu, pat, savu dzīvību (tavs pēdējais minētais punkts ar tiem pirkstu galiem un kodu, nu C'MON )

 

tāpēc ļoti ģeniāla filma. pievērš uzmanību. :D :D

2 0 atbildēt

Realitāte ir tāda, ka visas filmas par spiegiem ir huiņ*s, jo viss tur ir nereāls, skatoties no tava viedokļa.

To pat mītu basteros pierādīja.

2 0 atbildēt

atbildot uz snigerchuxinjsh komentāru " Realitāte ir tāda, ka visas filmas par spiegi... "   

vai holmss arī ir hu*ņa?  

2 0 atbildēt

Tieši tāpēc tā ir tikai filma, jo man jau šķiet, ka lielākā daļa filmu ir cilvēku fantāzija, ne jau kkas reāls. Tāpēc nav pat vērt izcelt vienu filmu, jo lūk neatbilst reālai dzīvei, kamon, ja viss atbilstu patiesībai, nebūtu vairs interesanti skatīties...

1 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

emotion

0 0 atbildēt

Nu teikšu ka skatīties jau var bet tur nekā smiekliga nebija

0 0 atbildēt

Labais. Kādus murgus tik nesagudro :)

0 0 atbildēt

āpāac, ielika rakstu par mazbudžetnieku, ir vēl smieklīgākas mazbudžeta filmas :D

0 0 atbildēt

Ko pisienies!!! :D tā filma veca nav par ko brīnīties!

0 0 atbildēt

atbildot uz laim komentāru " Tieši tāpēc tā ir tikai filma, jo man jau šķ... " tur es piekrītu bet ši bija totāli tizla

0 1 atbildēt