local-stats-pixel fb-conv-api

Slayer8

20 0

Neko daudz nerakstīšu, jo par šiem kadriem būtu jāzina katram sevi cienošam metalhead'am.

Viss aizsākās tālajā 1981. gadā, kad ģitārists Kerijs Kings iepazinās ar Džefu Hanemanu, kurš bija ieradies uz noklausīšanos, lai pievienotos grupai. Kā vokālists un basists tika pieaicināts Toms Araya, kas iepriekš bija spēlējis kopā ar Kingu. Bundzinieks Deivs Lombardo grupā iepinās nejaušības pēc - piegādājot picu Kingam. Sākumā tika spēlētas Iron Maiden un Judas Priest kaverversijas vietējās ballītēs un dzertuvēs. Bieži šovā tika izmantoti sātaniski elementi: apgriezti krusti, pentagrammas un citādas jocīgas rotaļlietas. Tas turpinājās līdz brīdim, kad kādā klubā viņu uzstāšanos ievēroja nesen izveidotā Metal Blade Records dibinātājs. Un tad arī maisam gals bija vaļā, kurš vēl šodien, pēc trīsdesmit gadiem, nav dabūjams ciet...

Bieži vien viņi tiek vainoti nacisma slavināšanā, kas izpaužas dziesmā Angel of Death, kurā ir stāstīts par trešā reiha ārstu Jozefu Mengeli, kurš veica eksperimentus ar ebrejiem, un arī grupas logo ar ērgli ir acīmredzami aizgūts no nacistiem. Hanemans atzīst, ka ir viņam ir interese par kara lietām un vēsturi, taču noliedz nacisma slavināšanu. Slayer tāpat arī noliedz baumas par to, ka viņi ir sātanisti.

Slayer, kopā ar Metallica, Anthrax un Megadeth, veido thrash metāla lielo četrinieku, kas šogad iegāja vēsturē, uzstājoties vienā vakarā, uz vienas skatuves, Sonisphere festivāla ietvaros.

Grupa ir izdevusi 11 studijas albumus, par kuriem sīkāk nestāstīšu: 

Show no Mercy (1983) Hell Awaits (1985) Reign in Blood (1986) South of Heaven (1988) Seasons in the Abyss (1990) Divine Intervention (1994) Undisputed Attitude (1996) Diabolus In Musica (1998) God Hates Us All (2001) Christ Illusion (2006) World Painted Blood (2009) 
Reklāma
Reklāma
Reklāma










20 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

forša banda. mūzika ļoti iedvesmo

1 0 atbildēt

SLAYEEEEEEER!!!  emotion

1 0 atbildēt

Sepultura  un Phanter tomēr labākas grupasemotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Vaitad Kings un Hannemans nebija labi draugi jau pirms slayer rašanās?

0 0 atbildēt

kā dzeru ta raxtu un atpisieties :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt