local-stats-pixel fb-conv-api

Skorpions (rokgrupa)7

13 0

   Nu tad tā! Mani ši grupa ļoti piesaista ar savu kopējo tēlu un orģinālismu. Tādēļ izdomāju, ka kaut ko vaidzētu arī par viņiem ielikt! emotion                                      

            Scorpions – viena no visveiksmīgākajām roka grupām pasaulē. Viņi ir no Hannoveras Vācijā. Iespējams vislabāk pazīstama ar savu 1980. gada roka himnu "Rock You Like A Hurricane". Vēl ļoti pazīstamas dziesmas ir "Still Loving You" un "Wind of Change". Grupa ir pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus albumu visā pasaulē un ir ierindoti kā VH1's Greatest Artists of Hard Rock program. Kā arī viņu dziesma "Rock You Like a Hurricane" ir ierindota VH1's 100 labāko smagā roka dziesmu sarakstā. Pēc 45 gadu darbības grupa joprojām turpina koncertēt un ierakstīt mūziku.

 

13 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vēl gribēju piebilst, ka jaunais albūms ir vienkārši medusmaizīte! Īstais moments ir sēžot mašīnā, ir piektdiena (pēc darba). Jau kādi septiņi vakarā, dodies savākt čomus un tad roadtripā no Rīgas uz Liepāju, divu dienu garumā.

2 0 atbildēt

Riktīīgi laba :) 

1 0 atbildēt

Ir mājās albums ar Berlīnes filharmonisko orķestri (laikam saucās Moment of Glory)..  emotion emotion

vnk ideāli!

0 0 atbildēt

Pēc 45 gadu ilgas darbības un 22 albūmiem, Scorpions ir paziņojuši par savas darbības izbeigšanu. Scorpions ģitārists saka: "Vienā brīdī mums pieleca, ka šis īpašais albums varētu būt tas, ar kuru mēs beidzam savu karjeru." Scorpions pēdējais albums “Sting In The Tail” tika izlaists šī gada martā, kam sekos 3 gadu ilga atvadu tūre.

 

Lai dzīvo HARDROKS! emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

laba grupa

0 0 atbildēt

jā, jāpiekrīt par to jauno albumu... kādas 4 ģeniālas dziesmas un pārējās ļoti labas... manuprāt vislabākais albums, ja neskaita greatest hits, protams... no jaunā nenormāli patīk dziesmas: The Good Die Young, The Best Is Yet To Come, Spirit of Rock un Rock Zone... protams vecās dziesmas zin visi... cerams, ka vēl pēdējo reizi atbrauks uz Latviju... es biju uz viņu koncertu pirms kādiem 3 vai 4 gadiem, pirms tā, kas bija ar orķestri... stāvēju priekšā, Jabs man soliņu acu priekšā gāza, Meine iebāza miķīti sejā :D un kkāda vecene bungu vālīti izrāva no rokām!! :@

0 0 atbildēt

atbildot uz Devil komentāru " Leģendas... " Nevar nepiekrist! emotion

0 0 atbildēt