local-stats-pixel fb-conv-api

Silencer (Suicidal Black Metal)15

Gribēju padalīties ar tiem, kuri šajā piektdienas vakarā jūtas pietiekami iesiluši vai varbūt vientuļi... Pirms skatieties: zinu ,ka vismaz daļai nepatiks uzreiz  ! Pirms komentē, padomā ko raksti, jo kārtējās muļķības par to ka metāls smird nevienu neinteresē  ! Parādiet ,ka varat labāk un tad nomīnusojiet šo projektu...

Iesaku: 1.  Klausīties tikai mūziku

               2. Klausīties kopā ar video

               3. Klausīties visu kopā

Mazliet par grupu :

Silencer was a Swedish black metal band formed in 1995. They released one album "Death - Pierce Me" before splitting up. The album had a major impact on the swedish underground scene at the time, and arguably helped certain bands in the scene to form. The band has been the subject of much controversey, mainly because of several allegations made against their vocalist Nattramn, who was supposedly institutionalized shortly after the album was released, thus forcing the band to split up.

In June 1st 1998, Silencer released a demo called "Death, Pierce Me", limited to 40 copies. Without a label at the time, the band sent the CDs out themselves. In 2001 they released their first and only album. It has since been re-released by Autopsy Kitchen Records.

There have been many rumours about vocalist Nattramn, most notably that he had cut off his own hands during the recording of the album. This rumour largely stems from pictures of Nattramn in the CD insert holding a pair of pigs trotters in his bandaged hands.In 2001, he was admitted to a psyciatric hospital where he apparently stayed for five years. The overalls he was handed to on arrival have since been given to a competition winner through Nattramn's website.

http://www.myspace.com/silencerswe

 



29 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

atbildot uz Rogerz komentāru " Varēji iztulkot raxtu nevis kopēt.. visi mak ... "

Varbūt piezvani savai esošajai vai bijušajai angļu valodas skolotājai un pasaki lielu paldies par ieguldījumu tavā izaugsmē... :D  

3 0 atbildēt

Visai interesanti, klips interesants. Vokāls gan dažviet šķiet pretīgi smieklīgs :D

2 1 atbildēt

Nu jā, kārtīgs bleķis, it sevišķi, ja no Zviedrijas vai Norvēģijas nācis, bet bleķī tiešām vokāls besī, nu labi, Vargs Vikerness (no Burzum, 'lone project) kaut kā vēl spēja neizspiest tik traki tos kretīniskos, smieklīgos ķērcienus.

+ par to, ka atgādināji, lai paklausos Burzum. :)

Ā, un par video (pašu video) - likās tāds - nekāds, jo jau biju redzējis tādu video (bez pašas dziesmas, tātad, tas liecina par to, ka klips nepieder grupai.)

1 0 atbildēt

klips no vienas filmas...

nosaukumu piemirsu...

filmai uzsvars uz psihi...

man patika dziesmas melodija, bet vokāls tiešām dažās vietās bija tāds... :/

kopumā grupa... emotion

1 0 atbildēt

filma ir beggoten, mīlu to filmu

1 0 atbildēt

trekns pluss. super!

1 0 atbildēt

ouu, video no taas filmas begotten!

shiiziigs gabals

1 0 atbildēt

Es klausos so grupu, bet ja tiek sadi izteikatas paveles ar vertesanu nu tad..Neceri uz nekadu plusu no manim :D

0 0 atbildēt

Pirmoreiz, kad šo klausījos, likās ūber pretīgs gabals, bet tad reize pa reizītei un jau tirpas skrien katru reizi izdzirdot pirmās skaņas...

Stāsts par  Nattramn ir visai jocīgs, cilvēks pats par sevi vai nu ģēnijs, vai neglābjams psihopāts... Žēl ka Silencer sakarā nekas netika turpināts, būtu interesanti dzirdēt ko vēl viņi spēj radīt.

Nattramn 2007 gadā uzsāka jaunu projektu Diagnose Lebensgefahr , bet par to citu reizi :D

0 0 atbildēt

Varēji iztulkot raxtu nevis kopēt.. visi mak nokopēt...

1 1 atbildēt

atbildot uz HateMyselfWAntToDie komentāru " filma ir beggoten, mīlu to filmu " par ko taa ir?

0 0 atbildēt

atbildot uz mechanicalme komentāru " Varbūt piezvani savai esošajai vai bijušajai... "

Haha!! :D

atbildot uz mushROOm komentāru " par ko taa ir? "

Gan jau kaut kas šīzīgs un nesaprotams. :D  

0 0 atbildēt

atbildot uz mushROOm komentāru " par ko taa ir? " IMDB devē šo kā šizo/ šausmu filmu 2 krāsās... :) Katrā gadījumā filma ir jāredz tik dēļ tā , ka klasika... Emm tieši šobrīd viņu meklēju...

0 0 atbildēt

no black metāla viedokļa, dziesma ir mēsls. Vokāls ir neciešami sūdīgs, lai gan instrumentāli pat likās labs brīžam, jo varēja just par melodiju, nebija tā trve bleķa, bet nu dziedātājam vajadzēja nevis rokas sev nogriezt, bet mēli izgriezt, lai nekad netaisa black metālam tik sūdīgas skaņas, kretīns, cerams viņš ir miris.

klips - awsm, gribās tagad filmu noskatīties.

0 1 atbildēt

nesaprotu es šo vai tad tā jau nav pa daudz šavsmu pasaulē vēl ir arī jātaisa slimi klipi emotion

0 3 atbildēt