local-stats-pixel fb-conv-api

Shutter island0

6 0

ASV uzvar Skorsēzes un Di Kaprio tandēms

/ kinokino.lv / 21.02.2010

Kā tas bija gaidāms, ASV pagājušajā nedēļas nogalē ienesīgākā filma bija Skorsēzes jaunākais darbs SLĒGTĀ SALA. Rezultāti pārsnieguši studijas prognozes!

Arī mēs piektdien Mārtina Skorsēzes un Leonardo Di Kaprio jaunākajam tandēmam SLĒGTĀ SALA prognozējām pirmo vietu, taču ar mazākiem ienākumiem. Studijas Paramaount filma pirmajās trīs dienās Ziemeļamerikā iekasējusi 40,2 miljonus dolāru, un tas ir ievērojami vairāk par studijas (un Kinokino.lv) prognozētajiem 25-30 miljoniem. Filma startēja uz salīdzinoši mazāka ekrānu skaita par citām wide release platformas filmām, proti, uz 2991 ekrāna.

SLĒGTĀS SALAS iespaidīgie rezultāti ir arī režisora Mārtina Skorsēzes veiksmīgākais starts, jo pārspējis iepriekšējo viņa vislabāk startējušo filmu ATKRITĒJI, kas pirmajās trīs dienās iekasēja 26 miljonus. SLĒGTĀ SALA ir arī visu laiku iespaidīgākais filmas starts ar Leonardo Di Kaprio titullomā, jo pārspējis viņa NOĶER MANI, JA VARI 2002.gada 30 miljonu rekordu.

Iepriekšējās nedēļas nogales rekordiste, romantiskā filma VALENTĪNA DIENA, piedzīvojusi ļoti asu kritienu, gandrīz 70%! Šī filma tās otrajā nedēļas nogalē iekasējusi 17,1 miljonu (salīdzinot ar 56 miljoniem pirms nedēļas!).Taču tas ir pašsaprotami, jo šī filma tika radīta iespaidīgam startam tieši V-dienas nedēļas nogalē. Par kopējiem filmas panākumiem tās veidotājiem gan nebūtu jāuztraucas!

Trešajā pozīcijā ir pakāpusies filma AVATARS. Kā komentēsim? Šoreiz nekā, jo šīs filmas popularitāte krītas samērā lēni. Ceturtajā un piektajā vietā ir pagājušās nedēļas otrās un trešās vietas ieguvējas, PĒRSIJS DŽEKSONS un VILKATIS.

P.S. Filmu personīgi esmu noskatījusies,nu ļoti patika(katram sava gaume),filmā neparedzami zižeta pagriezieni.tāpēc vissu laiku ir interesanti skatīties:)





6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000