local-stats-pixel fb-conv-api

Reject - I Am Really Not3

12 0


Īstajā vārdā Artūrs Franckevičs. Tuvākie draugi un paziņas sauc par Artūru. Dzimis 1989. gadā Rīgā. Savu līdzšinējo mūžu esmu dzīvojis Ikšķilē, kur arī vēlos palikt. Vienmēr esmu dzīvojis balstoties uz emocijām. Tas nav jāsalīdzina ar depresiju vai bēdām, bet gan iedvesmu un motivāciju. To izraisa runas, mūzika, varonība un citu veikumi. Mīlu savu zemi nevis valsti - Latviju, cienu savu valodu. Savu mūziku esmu izvēlējies veidot angļu valodā, jo vēlos, lai manas rindas dzird arī ārpus Latvijas robežām. Kopumā - Runa un Teksti ir tas, ko es daru. Hip Hopam pievērsos pilnīgi nesen. Mani vienmēr ir piesaistījuši visi mūzikas stili, bet paliku pie Hip Hopa, jo tajā savus vārdus varu izteikt tieši un bez zemteksta.
Mans izpausmes stils, pēc manām domām, atšķiras no naturāla Hip Hopa. Tajā ir daudz pop mūzikas elementi, lai tas būtu pieejams un pieņemams plašākai auditorijai. Ja man būtu teikšana tad nosauktu to, ko es daru par vārdiem uz ritma, jo cienu šīs kultūras īstos pārstāvjus, kuri pārstāv naturālu Hip Hop žanru.

Kāpēc Reject ? Liekot uzsvaru uz pirmo e - Rēject. Nozīmē atstumtais. Ar to es nevēlos teikt , ka man nav draugu vai arī dzīvē man ir kas trūcis, bet gan tas, ka patīk vizuāli iekļauties pēlēkajā masā un tomēr būt atšķirīgam ar savu runas, domāšanas un izpausmes veidu.


Mūziķa profils - http://draugiem.lv/reject

 

es neesmu Reject ;D



12 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://draugiem.lv/reject
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Labāk kā savam vārda brālim, latviešu reperim, tev toč sanāk, tā tik turpināt.

0 0 atbildēt

Patīk, ko tas puisis dara :)) emotion

0 0 atbildēt