local-stats-pixel fb-conv-api

«Prāta vētra» uzstāda jaunus rekordus16

30 4
Svētdienas naktī ar uguņošanu noslēdzās latviešu supergrupas «Prāta vētra» iespaidīgā koncertturneja «Tur kaut kam ir jābūt». Organizatoruu provizoriskās aplēses rāda, ka noslēguma koncertu Mežaparka lielajā estrādē apmeklējuši 45 000 cilvēku. Jau ziņots, ka turnejas iepriekšējos koncertus, kas Latvijā notika ar pašvaldību atbalstu, apmeklējuši 38,5 tūkstoši skatītāju (Jelgavā – 12 000, Preiļos – 6 500, Ventspilī – 10 000 un Valmierā – 10 000). Tādējādi «Prāta vētra» ir uzstādījusi jaunu koncertu apmeklētības rekordu Latvijā, pārspējot savas iepriekšējās tūres rezultātus. Pēc koncerta grupas menedžments paziņoja, ka par albumu «Tur kaut kam ir jābūt» «Prāta vētra» ir ieguvusi dubultplatīna statusu (pārdotas 18 000 kopijas). Grupas menedžere Aija Auškāpa stāsta: «18 tūkstoši CD kopiju un 83,5 tūkstoši skatītāju ir skaitļi, kas runā paši par sevi. Mēs esam lepni un gandarīti par paveikto un pateicamies visiem, kuri palīdzējuši piepildīties mūsu cerībām un realizēt dažbrīd pārdrošās idejas. Tādi koncerti kā vakar Mežaparkā liek ar jaunu sparu un enerģiju pieņemt nākamos izaicinājumus, jo pierāda, ka iespējams ir viss!» Grupas koncertturnejas producents Mārcis Gulbis atzīst: «Šī tūre nenoliedzami bija šīs vasaras izaicinājums gan grupai, gan organizatoriem, gan visiem realizētājiem, kas iesaistījās tūres piecu koncertu organizēšanā. Varu droši teikt – mēs tikām ar uzdevumu galā godam un pateikt lielu «Paldies» ikvienam no tiem daudziem simtiem cilvēku, kas piedalījās projekta realizācijā. Domāju, ka apmeklētāju atzinība un novērtējums ir pierādījums tam, ka Latvijā skatītājus interesē augsta līmeņa un pasaules kvalitātes koncerti. Tagad mēs esam pārliecinājušies, ka mums ir komanda, kas spēj realizēt vispārdrošākos sapņus!»
30 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
emotion
2 0 atbildēt
prata vetra rulle tas bija pagais svedein
1 0 atbildēt
Supergrupa ???? :D Nekā superīga tur neredzu :P
1 0 atbildēt
Koncis bij' vienkārši dievīgs...
1 0 atbildēt
Ne man viņi ir superīgi , es to tā biju domājis , ne es apmeklēju viņu koncertu , man bija žēl nauda par mūziku , kura man neiet pārāk tuvu sirdij , bet tomēr viņu mūzika nav slikta , bet es ikdienā tādu neklausos !!! ;)
1 0 atbildēt
nu žēl ka viņi tur sadarbojas ar gustavo, jo tas nedaudz sabojā viņu tēlu.
1 0 atbildēt
Man prata vetra ir milaka grupa ;)
0 0 atbildēt
Stasits! Tu esi muļķis! Kura vēl latviešu grupa spēj savākt tik daudz cilvēku? Nu, kura? Pat ārzemju mūziķi nevar savākt 45000 skatītāju un klausītāju!!! Pirms nākamreiz kko dirs, padomā!!!
1 1 atbildēt
PV IR mūsu lepnums. lai tur vai kā,es tā domāju un man piedrāzt,ko domā citi. emotion emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt