local-stats-pixel fb-conv-api

Neikdienišķi.30

25 8

Dārgais portāla lietotāj, tu drošvien domā apm tā : "atkal tā gaga.. vai nav apnicis likt viņu te ?? " bet es teikšu tā-nav jau nekādas vainas viņas bilžu likšanai, citu slavenību bildes arī ir vairākos rakstos liktas. emotion drīzāk jāprasa- vai nav apnicis par viņu tikai slikti izteikties ?? man tāds priekšstats rodas, ka jūs par viņu sakat tikai sliktu tikai tpc, ka citi tā dara. haha, vecs joks, bet-ja citi leks ārā pa logu, jūs arī leksiet ? emotion drošvien, ka jā ! jo sava viedokļa un domas jums jau nav ! ES VNK NEBRĪNOS, JA ŠIM RAKSTAM BŪS DAUDZ NEGATĪVU KOMENTĀRU UN MĪNUSIŅI ! emotion  lady gaga jau apm gadu ir mana mīļākā dziedātāja un es nemaz neredzu kur viņai piesieties šovbiznesa dzīvē ! jums drošvien skauž ! ka neesat tik interesantas un slavenas personības ! kā saka " haters make me famous " . latvija ir tik atpalikusi. un kpc jums vispār viņa nepatīk ? un lūdzu jūsu domas, nevis stereotipu copy+paste, jo tos nākas lasīt tik daudz komentāru veidolā, ka pārsmieties var ! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
25 8 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Man nekas pret Gagu nav. Dziesmas viņai diezgan labas, balss arī ir un sava izdoma pāri visam. Ir interesanti skatīties viņas video klipus. Viņa vismaz necenšas sekot kādiem skaistuma standartiem un vēl sazin visādiem stereotipiem.Un pēc intervijām spriežot, šķiet tīri foršs cilvēks! emotion

6 0 atbildēt

" haters make me famous "

Lūk, tam es piekrītu! Ne es par Bīberu, ne par Gagu interesējos, bet arī tos pēdējos vārdus par viņiem nesaku. Vienaldzība. Lai gan ir interesanti Gagas tērpus palūrēt (tie, kas atšķiras, vienmēr pievērš sev citu skatus).

Par tiem, kas brēc, cik ļoti viņiem nepatīk viena vai otra persona, norāda tikai uz to, ka vai nu īstenībā tā persona patīk, tikai apkārtējo viedokļa dēļ to slēpj, vai nu grib darīt/izskatīties/būt tās personas vietā. (Ir pierādīts, ka vīrieši, kas visskaļāk bļauj, ka geji ir #ievieto sliktu vārdu#, īstenībā cenšas sevī noniecināt esošās homoseksuālās tieksmes.) Nepatīk, neskaties. Patīk, skaties. Ja mēģini pārliecināt, ka tas, ko skaties ir kaka.... nu jā...

6 0 atbildēt

Izskats man vēl pat nedaudz patīk, ir interesants. Tas, kas nepatīk ir mūzika, tajā nav nekā oriģināla, tās pašas jau simtreiz šovbiznesā apdziedātās un izmurgotās tēmas. Popmūzika ir dranķība, tieši no muzikālās puses skatoties.

3 0 atbildēt

man patik ;ady gagas bildes

2 0 atbildēt

tu gaidi, lai visiem patiktu sieviete, kura sev fotošopā pagarina kājas un nēsā uz galvas vārnu, un dzied par sliktu romantiku tikai tāpēc, ka tas ir oriģināli?

orģinalitāte nav vienāda ar mīlestību vai laimi, pēc kuras tiecas visi. tāpēc tie, kuriem nepatīk tādas lietas kā Gaga arī saka sliktās lietas, un tu viņiem nevari pārmest, ka viņiem viņa nepatīk.. 

3 1 atbildēt

man patīk viņa.. vismaz atšķiras no pārējās pelēkās masas.. un balss viņai ir lieliska.. tieši jau ar savu tēlu viņa piesaista sev publiku.. būtu viņa "normāla", tik tālu nemaz nebūtu tikusi.. 

1 0 atbildēt

Gagai var atrast daudz + Mortii - Paldies par rakstu, Izdevies ! :] Intervijas paskatoties tiešām vinja ir forš cilvēks, arī youtubē ir ielikti video kur vinja izklaidējas ar draugiem Parīzē tieshām ļoti interesanti paskatīties, vinja ta4u arii ir tikai cilvēks..

1 0 atbildēt

nu dazhreiz vinai nav nevainas, bet brizhiem vinas izgaajieni ir parak mulkiigi

0 0 atbildēt

Es mūsdienu populāro mūziku uzskatu par diezgan trulu un nekvalatatīvu! šinī kategorijā iekļaujas arī šī jaunkudze! tapēc arī ieliku treknu mīnusu!

0 0 atbildēt

Tā ir tīrākā gaumes lieta. Protams, ir patīkami skatīties uz cilvēku, kuram pietiek drosmes izcelties no sasodītās pelēkās masas, būt savdabīgam utt. Tomēr, man liekas, ka tas jau kļūst ļoti uzspēlēti. Principā nesaista šīs jaunkundzes daiļrade.

0 0 atbildēt

Cerēju, ka beigās būs kāda intervija, bet nē, ATKAL bezjēgā saliktas bildes. Wtf, people? Ja tu gribi, lai cilvēki viņu ierauga savādākā gaismā, tad pierādi, ka viņa nav tāda, par kādu viņu uzskata.

2 2 atbildēt

Man patīk Gagas stils, tu itkā gaidi to ar sajūsmu,līdzīgi kā pirmizrāde..  :sirdspuksti:  tomēr viņas videoklipi bišk lec pār svītru.. skatoties 'Teeth' videoklipu palika tā jocīgi..švaki pametās. un ja vēl to rāda pa TV un protams,ka to skatās arī bērni,vienkārši..nav vārdu.Man liekas,ka viņa tik rāda savus plikumus utt. nekā oriģināla...    Šeku links uz video:  http://www.youtube.com/watch?v=oWbbR1TMusA     

..  man šķiet ka ir pastulbs. Plus,kā tu saki 'Izsakiet savas domas' ... par to tā rēcu,jo ja te kāds apstrīd Gagu,tu uzreiz lec virsū un saki,ka viņa nav tāda un šitāda, un to, ka viņa ir foršums,mīļums un ~best of the best~ .. Prasīji izsteikt savas domas,še.!

1 1 atbildēt

nebutu tu savas domas pirms bildem uzrakstijusi butu ielikusi plusinu

1 2 atbildēt

Gaga  :D  

0 2 atbildēt

Uz taadiem kaa tu,arii vinja pelna! Taa viss vinjas kopteels ir tiiri prieksh $ un nekam vairaak! Orgjinalitaate? Pff,nesmidini labaak...ko producenti vinai liek vilkt muguraa,to ari vinja velk...Kaadu dziesmu vinjai piespeelee,to vinja arii dzied! Laikam neesi nekad neko orgjinalu redzejusi un dzirdejusi,ka shito aitu vari nosaukt par interesantu! emotion

0 2 atbildēt