local-stats-pixel fb-conv-api

N-Dubz.......... ( IENAC UN IZLASI!!! )9

11 14

N-Dubz ir britu hip hop grupa no Londonas, kas balstīta ap Camden Town. Viņi iepriekš bija parakstīti ar Polydor Records pirms pievienošanās Visas Around the World Records. Viņiem bija seši top 40 hits uz UK Singles Chart, visveiksmīgākā ir "I Need You", kas kartē piecās numuru. Viņu debijas albums Uncle B tika izlaists 2008 novembris 17 un debitēja vienpadsmitajā par Apvienotās Karalistes albumu attēls. Tas tika paziņots, izmantojot savu oficiālo MySpace un dažādas tīmekļa vietnes, kas kopš tā sertificēti platīna sūtījumiem 300.000 vairāk Apvienotajā Karalistē. Uncle B kopš pārdots aptuveni 600000 eksemplāru. Viņu otrais albums pret visu pretrunā tika izlaists 2009 16 novembris, kas debitēja 6 #. Tā gāja platīna, aptuveni divu mēnešu laikā pēc izlaišanas.

 

2000-2007: Agrā dzīve, grupu veidošana un Polydor Records

Visas N-Dubz dalībnieki dzimuši Camden Town, North London un katrs piedalījās vairākās dažādās skolās, tikšanās kopā pirmo reizi, kad tie bija aptuveni 13 pie Haverstock skolā un nāk kopā kā grupa pirmo reizi par šo vecumu pārvaldības Dino Contostavlos tēva, Bairona Contostavlos (bijušais Mungo Jerry), kurš nomira 2007 gada 12. Viņi bija grūti audzināšanu, kas dzīvo uz grūts īpašuma un pieredzējis daudz pirmās puses, kā pusaudžiem, tostarp vardarbības, depresijas, narkomānija, ārkārtīgi lielās finansiālās grūtībās, iebiedēšana, un banda kultūru.

Veic kā Lickle skalošanai Crew, viņi izlaida singlu "Bad Man Riddim" un "Life Is Getting Sicker ko Day", kas kļuva hits uz angļu pirātu radio stacijām.

Pēc Lickle skalošanai Crew, pēc tam viņi kļuva NW1, pēc platību viņi krusa no savu pirmo mūzikas video 2005 dziesmu "Everyday Of My Life", kas saņēma Airplay uz Channel U, kur reģistrēts vairāk demos kā NW1, piemēram, "Don" t Feel Tāpat kā Moving "," Girl Par Road "un" Livin izputējis. Savu pirmo singlu, kas atbrīvo bija "Jūs labāk nav atkritumi My Time" pieejams lejupielādei tikai līdz brīdim, kad to 2006 self-atbrīvo vienu, "es zvēru", uzvarēja viņus viņu pirmā vispārējā paziņojumā. Tā nebija, līdz 2007's "Feva Las Vegas" (arī self-atbrīvo), ka grupa parādījās uz Apvienotās Karalistes kartes, sasniedzot 57 #. Katram loceklim parādījās otrās sērijas Channel 4's Dubplate Drāma, kad tie sāka saņemt ievērojuši kā grupa.

Pēc uzvaras mobo par Best Newcomer, grupa parakstīja līgumu ar Polydor Records un atkārtoti izlaida savu pirmo singlu "Jūs labāk nav atkritumi My Time" uz etiķetes, kas debitēja pie # 26 par Apvienotās Karalistes singlu diagrammu. 2007 gada vidū, Dappy atbrīvo "Love manu Slum" ar kolēģiem Lielbritānijā mākslinieku Baker Troble. Šī dziesma bija numur viens uz Channel U daudziem nedēļas, un bija liels hit ar AK pazemes repa skatuves, tomēr bija stipri kritizēja par ainu, kurā Dappy ir stāvēja ārpus bloka dārgu luksusa dzīvokļi ar "multimediju mazulis ", kurš mēģina izskatīties gangsteris. Neatkarīgā rakstīja: "Viņa lyrics apvienot greizsirdības dusmās:" Tev pārāk daudz ko zaudēt / Tu esi liels stāvoklī ... Tev nebūs pēdējā minūtē, kur es esmu no / Tu būsi pazūd / Līdz novērtēt kas jums / "cos es esmu joprojām vēlas." Un tad viņš greiferi bagāts kazlēnu viņa mētelis, velk viņu pret viņu, un spiedogi viņu sejas. Kluss zēns kļūst uzreiz uz ietves ...", viņi turpināja īstenot "Vai ainas, piemēram, šo liecina, ka mūziku video ir veicināt to skatītājiem dzert noziedzības? ". Dappy parādījās televīzijā rādīt nekad prātā Buzzcocks 29.novembrī 2007 par Phill Jupitus komanda, un valkāja preču zīmi "Dappy cepure", kā arī dodot viens Simon Amstell valkāt kā daļu no gag. Neskatoties uz vowing viņš neatgriežas parādīt viņš parādījās uz otro reizi par viesu komanda 2008 4 decembris, un trešo reizi pēc Phill komanda, kas tika pārraidīts 2009 gada 18.

Reklāma








11 14 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Wiki.......
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

ielikšu plusu par centību, bet tulkot nevajadzeja ar google 

3 0 atbildēt

akdievs ko var  tas trix izstaikt debilus komentaarus N-dubz ir labi 

1 0 atbildēt

pop un nekas vairak ,ja tā tad grupai neav ne vainas,bet ludzu nevajag šos te visus saukt par hip hopu jo tā nav

1 0 atbildēt

*giggle* 3+ no manis!

0 0 atbildēt

Tulkojums lielisks. :D

0 0 atbildēt

This is so fu***d up...

0 0 atbildēt

tgd vainu komentos vai citā rakstā pastāsti kur tur ir hip hop. tas ir konkrēts r`n`b es brīnos kā viņi tur puspliki nelēkā tajos klipos kā waynes.....

1 2 atbildēt