local-stats-pixel fb-conv-api

Modest Mouse / Good news for people who love bad news4

19 5
Sietlas roka okeānāEiropas un Amerikas iedzīvotāju, arī kritiķu gaumes atšķiras. Ir dzirdēts arguments, ka Eiropa bieži vien neizprot Amerikas mūziku ASV kontekstā, tas pats apgrieztā veidā bieži tiek atiecināts uz Amerikas klausītājiem. Arī Modest Mouse mūzikā jaunās un vecās pasaules klausītāji katrs dzird kaut ko atšķirīgu. ASV gadījumā šis ieraksts visbiežāk tiek tulkots kā labākais protests mūsdienu politiskajai iekārtai, savukārt Eiropas jaunatne vairāk uzķērusies uz grupas hītu āķīgajām melodijām.
Modest Mouse radušies post-Nirvanas apgarotajā Sietlā. 90. gadu pirmajā pusē puiši sekojuši jaunajām eksperimentālā indie vēsmām, kā arī aizņēmušies neskaitāmas idejas no Pixies ar kuriem viņi tiek salīdzināti vēl šodien. Pazīstami kā viens no retajiem ansambļiem, kam katrs nākamais albums ir uzskatāmi labāks par iepriekšējo.
Good News For People Who Love Bad News piemīt visas īpašības, lai šo ierakstu lielākā Eiropas daļa uzskatītu par vienveidīgu un neinteresantu klausāmvielu. Tomēr pēc vairākām klausīšanās reizēm kļūst skaidrs, ka savienot saldas un lipīgas melodijas ar ekstrēmiem ģitāru trokšņiem, garāžroka vienaldzību un atsaucēm teju vai uz katru mūsdienu alternatīvās mūzikas virzienu, nevienam citam nekad nav ienācis prātā










19 5 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Kas vinji tadi ir ??? Man slikums lasit vienkarsi emotion
2 0 atbildēt
mmmm emotion emotion
1 0 atbildēt
Izlasi - uzzināsi, patīk mūzika, pozitīva (:
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt