local-stats-pixel fb-conv-api

Metalshow9

Sengaidīta ziņa Latvijas smagās mūzikas cienītājiem!
Arī šovasar – šoreiz visā jūlija pirmās nedēļas nogalē – 2.,3. un 4. datumā –, Rīgā notiks smagās mūzikas festivāls Metalshow.lv Open Air! No piektdienas līdz svētdienas vakaram daļa galvaspilsētas būs smagās mūzikas pasaule, kurā uzstāsies gandrīz pussimts grupu. Kas būs īpašie viesi? Kā pirmie hedlaineri savu dalību festīvālā apstiprinājuši grieķijas dark metal grandi Rotting Christ un viena no vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban, taču jaunumi vēl sekos un jūlijā Rīgā redzēsim vēl arī citas spēcīgas vienības.


No pirmdienas, 22. februāra, iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīzes” kasēs varēs iegādāties biļetes uz visām trim festivāla dienām par Ls 14, vēlāk biļetes kļūs dārgākas.
www.bilesuparadize.lv

Izdevīgs piedāvājums – sestdien, 20. febrārī, kluba „Melnā Piektdiena” bārā (grupas The Blackout videoklipa prezentācijas pasākuma ietvaros) pirmās piecdesmit biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu - Ls 10.

Arī šogad festivāls Metalshow.lv Open Air vēl notiks Rīgā, jūlija pirmajā nedēļas nogalē Brīvības gatvē 193c gan „Melnās Piektdienas” telpās uz mazās skatuves, gan uz īpaši būvētas lielās skatuves laukumā aiz kluba ēkas. Teritorija tiks labiekārtota, turklāt jaunums - būs arī apsargāta telšu pilsētiņa un mantu glabātava, ko noteikti atzinīgi novērtēs pasākuma apmeklētāji no citām pilsētām. Par mūzikas mīļotāju fiziskās labsajūtas uzturēšanu rūpēsies vairāki bāri, kā arī tiks gādāts par kvalitatīvu ēdināšanu un patīkamu laika pavadīšanu.

Kopumā festivālā uzstāsies vairāk nekā 45 plaša smagā muzikālā spektra grupas gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Savu dalību jau apstiprinājuši leģendārie grieķi Rotting Christ un viena no šā brīža vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban, taču rīkotāji turpina sarunas ar citiem potenciālajiem hedlaineriem un tiklīdz būs jaunumi, par tiem informēs!







26 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.metalshow.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Hellyeah! Žēl tikai, ka atkal Rīgā...

2 0 atbildēt

Caliban būtu forši,gribētos jau,bet ne jau vienīgais pasāciens.. visam liekas,ka naudiņas nepietiks..

2 0 atbildēt

Labāk uz Čehiju aizmaukt.

1 0 atbildēt

atbildot uz karuselite komentāru " Caliban būtu forši,gribētos jau,bet ne jau vi... " nujā, tā būs kā būs, gribētos vel tikt uz Kilkim žaibu, zvēru, kopā jau saleksies biski nauda...

1 0 atbildēt

Ko lai saka, pietrūks man Blomes...

2 1 atbildēt

Jāsagaida, kas vēl spēlēs un tad jādomā-braukt vai nē. Es vispār Skyforger gribētu.

1 0 atbildēt

Ahh.. Rotting Christ, gaidīju kādu foršāku bleķi.

0 0 atbildēt

hmm, tad varbuut pat verts buus braukt.. :)

0 0 atbildēt

nnu nepatīk man tā rīga. vienalga, tāpat neiešu..

0 0 atbildēt