local-stats-pixel fb-conv-api

Lowkey (viens no labākajiem UK reperiem)4

12 0

Lowkey (jeb Kareems Dennis, dzimis Londonā 1986. gada, 23 Maijā) Ir Britu mūziķis, dzejnieks, lugu rakstītājs. Māte ir Irākiete un Tēvs ir Brits, tādeļ taisa dziesmas kuras it veltītas gan Lielbritānijai, gan Irākai. Viņš ir Britu Hip-Hopa grupā Poissonous Poets (indīgie dzejnieki). Sāka repot no 12 gadu vecuma, sākotnēji atderināja Amerikāņu reperus, bet ar laiku piekopa pats savu stilu. Izlaida pormo miksteipu 2003. gadā ar nosaukumu Key To The Game Vol 1, un nākamos divus gadus izlaida pa miksteipam, kuri guva visai pozitīvu reitingu Anglijas mūzikas kritiķu vidū, toties tad Kareems ieturēja 4 gadu pauzi pirms izlaida savu debijas albumu Dear Listener. Lowkey veido dažādas dziesmas, bet pārsvarā viņš koncentrējas uz polistiskām problēmām(Irākas karš) vai  sabiedrības trulumiem (popularizētais mediju ''Hip hops''), kā arī viņš veido dziesmas pa savu dzīvi, kurās viņš apraksta visus savus guvumus un zaudējumus, sākot no viņa presē, beidzot ar viņa brāļa nāvi un viņa paša depresiju.











12 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

labs

2 0 atbildēt

pirmo reizi dzirdu bet iskatas iespaidiigi

1 0 atbildēt

žēl, ka lowkey ar savu lielisko talantu nav nonācis plašākā klausītāju lokā, kamēr kkādi bīberi un soulja boyi pelna miljonus, vnk skumji..

1 0 atbildēt

ne nu psc cik ahujena labs raksts jooooooooooooooooooooooooooooooooooooptvai ku labs raksts ei tu dillees ei tu dillees ei tu dillees - labs raksts tā turpināt emotion 

0 0 atbildēt