local-stats-pixel fb-conv-api

Linkin Park11

31 11
Dievinu šo grupu viņu mūziku un vārdus.
:] emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

Ja interesē palasi.




Dienvidkalifornija. 1996. gads. Breds Delsons un Maiks Šinods dara savus pirmos ierakstus mazā “studijā”, Maika mājās. Tā sākās Linkin Park vēsture. Skolā viņi satika Robu Burdonu. Bet mācoties Art Center College, Šinods satiek Dj Džosefu Hanu. Pa to laiku Kalifornijas Universitātē, Losandželosā, Delson dzīvo vienā istabā ar Feniksu, kurš atstās grupu vienu gadu pēc universitātes pabeigšanas un pēc tam atkal atgriezīsies. Ar Marka Veikerfildu atnākšanu izveidojās grupas sākuma sastāvs un nosaukums Xero. Zēni spēlēja dažadās tikšanās, ballītēs. Tas bija drīzāk kā vaļasprieks nevis nopietnas nodarbošanās. Tomēr grupas dalībnieki nolēma nosūtīt dažas savas demo dziesmas ierakstu studijām. Pakāpeniski vaļasprieks kļūst par nopietnu lietu viņu dzīvēs. Grupa maina nosaukumu uz Hybrid Theory. Viņi sāk uzstāties klubos. Pēc Feniksa un Marka aiziešanās, meklējot jaunu vokālistu, grupa nosūta savas demo versijas dažādiem dziedātājiem, Česteru ieteica kopīgas paziņas. Čestersam tik ļoti iepatikās demo, ka viņš palaida garām savu dzimšanas dienu, strādājot pie demo versijas. Pēc 3 dienām viņš piezvanīja puišiem, dzirdēts tik ļoti satricināja viņus, ka Česters tūlīt pat bija aicināts grupā. Grupa uzstājās ASV, sūtot savas demo versijas pa internetu. 1998. gadā tika izdoti 2 mini albūmi, katrā bija tikai 3 dziesmas. Un beidzot, viņus ievēroja, 1999. gadā tika parakstīts līgums ar Warner Bros. Records. Lai izvairītos no tiesas procesa ar citu grupu, Hybrid Theory maina savu nosaukumu pret Lincoln Park, pēc tam uz Linkin Park. Nosaukumu piedāvāja Česters. 2000. gadā iznāk albūms “Hybrid Theory”, pirma mēneša laikā tika pārdotas 300 000 kopijas. Rezultātā albūms kļuva platīns. Linkin Park skaņojumu noteic spēcīgs un bagātsBeningtona vokāls savienojumā ar Šinodas repu. 2002. gadā iznāk remiksu albūms, "Reanimation". Albūma radīšana piedalījās daudz dziedātāju, un tas debitēja no Billboard 2. vietas.
Reklāma










31 11 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Ja tev tik loti patik vinu dziesmu vardi...tad jau tu zini ka lielako dalu dziesmas vini pashi nav sarakstijushi...PLAGIATISMS!
4 2 atbildēt
??? Muļķis
2 0 atbildēt
Pavlik Shut Da F**K Up!!!!!!!
3 1 atbildēt
Viena no nedaudzajām grupām kura man patīk
2 0 atbildēt
Ai, biš citus klipus gribēju redzēt - From the inside un crawling. Bet nu var jau + iebāzt.
2 0 atbildēt
6itas man ariii patiik ( loti ) emotion
1 0 atbildēt
Wankers!
1 0 atbildēt
Raksts vnk satriecoši iztulkots!
0 0 atbildēt
Man dikti tīk Linkin park! emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
es arī viņus dievināju no HT līdz Live in Texas laikiem.. līdz pienāca MTM .. eh, tas laiks jau ir pagājis.
0 0 atbildēt
laipni aicinu visus uz LPU - tur savējie tikai kādi desmit - visi 10 + viņu draugi tika uz šī gada Meets & Greets -tā, ka tomēr IR jēga, mani pūkainīši, no oficiālajiem fanātu klubiem ;)
0 0 atbildēt