local-stats-pixel fb-conv-api

Leona Lewis - Run16

13 9
Vakar, 15.11.2008, Anglijas šovā "X Factor" uzstājās Leona Lewis ar Jauno Singlu "Run", kas ir Snow Patrol dziesma, bet, kad jūs dzirdēsiet viņas izpildījumā šo dziesmu, jūs par Snow Patrol aizmirsīsiet momentāli. Viņas balss ir neaprakstāma.
emotion emotion emotion
Leona Lewis savu karjeru uzsāka pateicoties šovam "X Factor", kas Anglijā ir pats populārākais talantu šovs. Viņa pirms pieteicās šovam "X Factor", strādājā par parastu pārdevēju. Jau pirmā noklausīšanās reizē viņa tika pamanīta un novērtēta, un no tā brīža sākot viss viņas dzīvē mainījās. Leona Lewis 2006. gadā uzvarēja šovā "X Factor", kur kā galveno balvu ieguva līgumu ar ierakstu studiju par 1000000 Angļu stērliņ mārciņām. No tā arī radās pirmais singls "A Moment like this", kas Anglijā uzreiz bija UK TOP CHART#1. Vēlāk sekoja viņas otrais singls, kas guva neticamus panākumus GLOBĀLI un tas bija , protams, "Bleeding love".
Kopš 2006. gada Leona Lewis ir pārdevusi 4000000 sava albūmu kopijas, ir ieguvusi titulu par viss ātrāk pirktāko debijas albūmu Lielbritānijas mūzikas vēsturē, un ir pirmā sieviete no Lielbritānijas 20 gadu laikā, kas ir sasniegumus Amerikas Billboard čartā virsotni. Tik tiešām, šī dziedātāja ir FENOMENĀLA.Man pat nav vārdu, lai aprakstītu viņas balsi. Vnk IDEĀLI.
Jūsu ausīm un acīm, es ievietoju video ar dziesmu "RUN", Leonas Lewis izpildījumā un arī Snow Patrol, lai jūs varētu salīdzināt.

ENJOY !!! emotion emotion emotion emotion emotion emotion

Reklāma




13 9 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
idealnjiks :)
1 0 atbildēt
Varēji ielikt abus vid lai cilvēki var salīdzināt -
1 0 atbildēt
Ļoti grūti spriest, kurš nu labāk izpilda, jo no vienas puses ir izcilie Snow Patrol, bet no otras - Leona Lewis, tādēļ labāk vienkārši izbaudīsim skaisto mūziku! :) emotion
1 0 atbildēt
Viņa dizied tā, ka vārdus var saprast daudz skaidrāk, līdz ar to vārdus var saprast labāk, un - līdz ar to dziesma škiet *cionālāka.Like it! :)
1 0 atbildēt
snow patrol oriģināls bija dāudz labāka
1 1 atbildēt
Snow patrol oriģināls, bija labs, bet nebija labāks. Par šo nav jēgas strīdēties, jo katram ir sava gaume. Gan Snow Patrol, Gan Leona Lewis ir ļoti labi izpildījuši šo dziesmu.
0 0 atbildēt
Paldies par ieteikumu. Tā arī darīšu !!!
0 0 atbildēt
Nē, nē, nē.... Slikti jau nav, tomēr tā ir Snow patrol dziesma. Tieši ar vīrieša vokālu viņa ir tik laba.
1 1 atbildēt
Kautkaa ne viens ne otrs patika....varbut man smadzenes no smedes smakas sapistas, bet kautka harmoniju starp dziesmu un pratu neatradu....
0 0 atbildēt
Leona Lewis izpildīja to dziesmu, salīdzinot abu vokālus, labāk. Varbūt dažiem cilvēkiem neliksies Leona Lewis izpildījums tik labs tāpēc, ka vienkārši esat pieraduši pie Snow Patrol. Es nevēlos, lai mani arī pārprot, Snow Patrol tiešām labs un, protams, tā ir viņu dziesma, bet Leona Lewis viņu padarīja Skanīgāku, Gaisīgāku. Vismaz to liriku, kas ir dziesmā iekšā , Leona Lewis , PĒC MANĀM DOMĀM,pasniedza daudz labāk. Es vēl vienu reizi uzsvēršu to, ka tās ir tikai manas domas. Katram ir tiesības uz savu viedokli.
0 0 atbildēt
kas pa la la la ???
0 0 atbildēt
garām emotion
1 1 atbildēt
iu nē :) labāk tomēr oriģināls. tas arī ir mans personīgais viedoklis. vnk mūzikas gaume neņem pretī lewis izpildījumu..
0 0 atbildēt
Onka versijaa vismaz ir vaardi, nevis "la la la"
0 1 atbildēt
a kā viņu var "novilkt"?
0 1 atbildēt
sūdabrāļi, kā viņu var novilkt!!!
0 1 atbildēt