local-stats-pixel fb-conv-api

Legion14

22 1

Jūs visi esat dzirdējuši stāstu par ercenģeli Mihēlu, bet ticiet man šādā interpretācijā jūs to vēl nebūsiet redzējuši.

šķiet ka Dievam ir apnikušas cilvēku izdarības, un tad nu viņs ir izdomājis, ka cilvēce jānoslauka no zemes virsas un lai to izdarītu, viņš uz zemes sūta enģeļu leģionu. Mihēls pret šo lēmumu iebilst un dodas cilvēcei palīgā uz kādu mazu iebrauktuvi Ņūmeksikas vidū, kur viņam jāaizsargā vēl nedzimuša bērna dzīvība, jo šis bērns ir cilvēces vienīgā cerība.

Tas ka filmas darbība notiek vienā vietā ļoti labi strādā, aplenkuma aspekts ir vienkārši ģeniāls. Mirklī kad sākas apokalipse un šie cilvēki ir nošķirti no pārējās pasaules pievieno filmai tīkamu mistikas un neziņas sajūtu.

Kopumā par šo filmu domas dalās. vairums kritiķu izsakās diezgan skarbi. manuprāt, ja tev patīk "mind fucker movies" tad arī tu k-ko priekš sevis atradīsi, pieliekot tam visam vēl klāt arī labi daudz šaujamo un frīkus ar sliktiem zobiem.

enīvei, man patika.

P.S. Soundtrack's cool too ;)

Z



22 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Peec treilera noskatiishanaas domaaju ka filam buus tieshaam grandioza, it iipashi peec citaata "the last time god  lost his hope in men he sent flood, this time he sent angels". Bet smagi kjuudiijos par filmu, neteiktu, ka vinja ir zemee metama, bet diezgan vaaji uznjema gan, jo scenaarijs ir grandiozs tikai rezhisors naw maaceejis to izmantot

2 0 atbildēt

Bija tiiri skataama, ok, nebija shedevrs vai uz to pusi, bet bija labi, vareeja vairaak buut tie engelji un mazak zombiji (lai gan tie zombiji bija tipa engeli kas iemiesojusies vajas gribas cilvekos) bet nayway, butu labak lidojoshie chali ar zobeniem visus skaidijusi, tas taa manupraat.

1 0 atbildēt

filma pilnigs suds, noskatijos pirms kada laika, izskatijas drausmigi leta, jauna rezhisora pirma smilshukastes filma... aktieri bija savakti labi, par to gan brinijos...

1 0 atbildēt

atbildot uz m8archa komentāru " Bija tiiri skataama, ok, nebija shedevrs vai ... "

umm... jā, man arī vairak patiktu tas ja tur būtu tie lidoņi, nevis zobiņcilvēki....bet tas savukārt iespaidīgāku padarīja Gabriela ierašanos.  

1 0 atbildēt

Ar aktieriem ir mēģināts pacelt filmas vērtību skatītāju acīs, bet vienalga nav līdzēts.Tādu 's**du' nebiju sen redzējis :@atbildot uz eozz komentāru " filma pilnigs suds, noskatijos pirms kada lai... "  

0 0 atbildēt

man arī bija "ABLOMS" - noskatijos triler'īti (likās laba + interesanta), bet īstenībā totāls mēsls, prost nebija satura norm :/

0 0 atbildēt

Visu cienju tiem, kuri taisa shos reklaamas video filmaam, tie ir vnk super.

No filmas biju gaidiijis kaut ko krietni vairaak.. bet kaa Simpsonos reiz bija teiciens ieksh kino.."Scenaarija truukumus meklee citaa filmaa".

0 0 atbildēt

''mind fucker'' filma tā nav, tikai sviestains murgs. Vampīri novecojuši, tagad uzbrūk eņģeļi

0 0 atbildēt

Man personīgi filma likās diezgan garlaicīga... :)

0 0 atbildēt

pārāk maz gaļas priekš tās domas un tā engeļu cīņa beigās tāda sviestaina izskatījās - vajadzēja k-ko grandiozāku, bet nu skatīties var..

0 0 atbildēt

liela bruna kaka

P.S. atcerejos vienu labu onion news citatu :D riktigi superigo spiderman treileriti sachakareja pieliekot klat garlaicigas sarunas, pastaigas, neinteresantus samakslotus skatus, datorgrafiku un beigas sanaca suds :D

0 0 atbildēt

treileris izskatās nu dikti kruts, bet filma gan bija garlaicīga nedaudz un biju viilies :( gaidiiju kko labaaku

0 0 atbildēt

Neesmu necik nu tur reliģioz utt, bet bija diezgan skaidrs, ka šī ir kārtejā Dievu nomēlnojošā un atejismu popularizējošā filma....

0 0 atbildēt

pat nezinu īsti kāpēc, bet filma man likās brutāli.. neveiksmīga. labi, ka gāju z-dienā, citādāk nauda būtu jāprasa atpakaļ.

0 0 atbildēt