local-stats-pixel fb-conv-api

KoЯn4

22 9

emotion Mana Mīļākā emotion

 

 Korn (dažreiz apzīmēta kā KoЯn vai KoRn) ir grupa no Beikersfīldas, Kalifornijā, ASV. Bieži saukta par grupu, kas popularizējusi ņūmetāla (angļu: nu-metal) žanru. Korn pārdevuši vairāk nekā 30 miljonus albumu visā pasaulē, 16,5 milj. no tiem ASV. Nominēti sešām Grammy balvām, divas no kurām iegūtas.

Korn tika izveidota pēc grupas L.A.P.D. izjukšanas, grupas solista Ričarda Morilla narkotiku atkarības dēļ. Mūziķi Redžinalds Arvizu, Džeimss Šefers un Deivids Silvera gribēja turpināt un pieņēma grupā ģitāristu Braienu Velču, kā arī dziedātāju vārdā Korijs. Tika izveidota jauna grupa - Creep. Korijs drīz tika izmests, jo viņa prasmes neapmierināja grupas dalībniekus.

1993. gadā, grupa mēģināja pierunāt vokālistu Džonatanu Deivisu. Sākumā viņš atteicās, bet pēc konsultēšanās ar psihoterapeitu viņš nolēma aiziet uz noklausīšanos un pievienojās grupai. Grupa drīz nomainīja nosaukumu uz Korn.

Diskogrāfija

 

Korn (1994)

Life Is Peachy (1996)

Follow the Leader (1998)

Issues (1999)

Untouchables (2002)

Take a Look in the Mirror (2003)

See You on the Other Side (2005)

MTV Unplugged (2006)

Untitled (2007)

Korn III:Remember Who You Are (2010)

 

Ārējās saites

Oficiālā mājaslapa (angliski)











22 9 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

raksts jau nav slikts, neskatoties uz to, ka nevienu neinteresē, kas ir kura mīļākā grupa, bet infu par pašu grupu un viņu darbību jau varēji pielikt vairāk, būtu interesantāk palasīties. Kādus interesantus faktus vismaz pieliktu, savādāk tāds diezgan pliekans raksts.

3 0 atbildēt

vecajiem gabaliem nav ne vainas, bet kopš See you on the other side izdošanas, manuprāt, Korn vairs nav klausāmi.

1 0 atbildēt

DA THING emotion

1 0 atbildēt